«Στα τρία εκατομμύρια ευρώ η πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μπάμπιτς»

Σρνταν Μπάμπιτς

i

©Photo by Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

«Στα τρία εκατομμύρια ευρώ η πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μπάμπιτς»

Δημήτρης Χούπης 14:20 - 16.07.2023

Όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα η πρόταση που είχε κάνει ο Ολυμπιακός για τον Μπάμπιτς στην Αλμερία ήταν στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Όπως είχε γίνει γνωστό χθες (15/7) ο Ολυμπιακός είχε κάνει κρούση στην Αλμερία για τον Σέρβο αμυντικό Σρνταν Μπάμπιτς. Ωστόσο η πρόταση που έγινε δεν ικανοποίησε τις οικονομικές ανάγκες της ισπανικής ομάδας, με αποτέλεσμα να την απορρίψει. 

Ένα νέο δημοσίευμα από την Ισπανία έκανε λόγο ότι η πρόταση που έστειλαν στην Αλμερία οι «ερυθρόλευκοι» ήταν στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Παρόλα αυτά η ισπανική ομάδα φαίνεται ότι ήθελε ακόμα περισσότερα. 

Η Αλμερία, σύμφωνα με τις αναφορές, δεν έριξε «άκυρο» μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά και σε άλλες ομάδες πριν από λίγους μήνες. Το προηγούμενο καλοκαίρι μάλιστα είχε δεχτεί πρόταση δέκα εκατομμύριων ευρώ από την Κρίσταλ Πάλας.

Ο αριστεροπόδαρος στόπερ αγωνίζεται στην Αλμερία από το 2021, στην αρχή ως δανεικός από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ αργότερα οι Ισπανοί έδωσαν 1,10 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν. Ακόμα έχει παίξει στη Βοϊβοντίνα, τη Σοσιεδάδ, τη Ρέους και τη Φαμαλικάο

Η πειραϊκή ΠΑΕ εκτός από κεντρικούς αμυντικούς θέλει και κεντρικό επιθετικό, με τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι να είναι αυτά του Ράφα Μιρ και του Μάρκος Αντρέ

Όσον αφορά τον πρώτο, ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο δεν είναι μόνος. Αφού η Βαλένθια και η Μαγιόρκα είναι δύο ομάδες που επίσης εξετάζουν την περίπτωσή του. 

Ο Ισπανός φορ είναι από τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν από τη Σεβίλλη, με την ομάδα από την Ανδαλουσία να είναι πρόθυμη να διαπραγματευτεί. 

Από την άλλη ο Μάρκος Αντρέ έχει ξεκινήσει προετοιμασία με τη Βαλένθια, αλλά ακόμα το μέλλον του δεν είναι σίγουρο. Μέσα στις επόμενες μέρες μάλιστα αναμένεται να παρθεί η απόφαση της παραχώρησής του.