Με πρωτοσέλιδο Φορτούνη στη… Σκωτία!
i

© Intime

Με πρωτοσέλιδο Φορτούνη στη… Σκωτία!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, στη διαφήμιση του φιλικού με τους Ρέιντζερς.

Ο Κώστας Φορτούνης έχει επιστρέψει για τα καλά, είναι πλέον στα πλάνα του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ελπίζει πως θα έχει μια καλή χρονιά, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. 

Το σοκ του μετά τον αποκλεισμό από την εθνική ομάδα ήταν μεγάλο, αφοσιώθηκε, όμως, στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό και δουλεύει πολύ στην προετοιμασία, όπου πραγματοποιείται στο Μιλς της Αυστρίας. Σήμερα Παρασκευή, στη δημοσιότητα δόθηκε και το πρωτοσέλιδο του επίσημου προγράμματος αγώνα, Ρέιντζερς-Ολυμπιακός. Του φιλικού που θα πραγματοποιηθεί στη Σκωτία, στις 26 Ιουλίου.

Μπροστάρης ο Φορτούνης

Ο Φορτούνης, είναι έτσι… μπροστάρης σε αυτό το εξώφυλλο, με τους Σκωτσέζους να προχωρούν στη δημοσίευσή του, δίνοντας ταυτόχρονα στους οπαδούς τους τη δυνατότητα να το παραγγείλουν από τώρα. Θυμίζουμε πως αυτό θα είναι το πιο δυνατό τεστ των Πειραιωτών του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που τρεις ημέρες μετά θα αντιμετωπίσουν και τη Νόριτς στην Αγγλία, ενώ εκκρεμεί η απόφαση για ένα ακόμη φιλικό.

To match programme του Ρέιντζερς - Ολυμπιακός © Rangers

Η αναμέτρηση στο «Άιμπροξ» θα αρχίσει στις 21:45 (ώρα Ελλάδας) και όπως είναι αναμενόμενο, θα συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον. Στόχος άλλωστε των Πειραιωτών, είναι σε αυτό το ματς να υπάρξουν και νέα πρόσωπα, εκτός των Ιμπόρα και Κίνι που είναι πιθανό να αγωνιστούν κόντρα στην Σαμπάχ, στις 19 Ιουλίου στην Αυστρία. Αυτό άλλωστε θα είναι και το τελευταίο φιλικό του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας των Πειραιωτών.

Τα εισιτήρια πάντως για το φιλικό με τους Ρέιντζερς, κυκλοφορούν και κοστίζουν 15 λίρες, ενώ 5 λίρες έχουν τα παιδικά. Αυτό πάντως θα είναι το τρίτο φιλικό σε μια σειρά δύσκολων ματς. Βλέπετε στις 18/7 υπάρχει το φιλικό με την Νιούκαστλ, στις 22 με το Αμβούργο, ενώ μετά από αυτό με τον Ολυμπιακό, στις 29/7 θα αντιμετωπίσει και την Χόφενχάιμ