Μετά τον Κανέ πάει και για Φαντιγκά η Πάφος
i

© Intime

Μετά τον Κανέ πάει και για Φαντιγκά η Πάφος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:35 - 14.07.2023

Η Πάφος δεν σταματάει στον Μαμαντού Κανέ, αφού φαίνεται να ψάχνει την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Φαντιγκά.

Ο Μαμαντού Κανέ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάφο, όπου την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός, με την κυπριακή ομάδα να τα βρίσκει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Εντούτοις, ο σύλλογος της ομώνυμης πόλης δεν φαίνεται να θέλει να μείνει μόνο σε αυτόν, αφού στα ραντάρ του βρίσκεται ένας ακόμα παίκτης από τους Πειραιώτες.

Θέλει και τον Φαντιγκά

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «kerkida.net», η Πάφος FC θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Εξελίξεις, όπως υποστηρίζει το Μέσο, αναμένονται προσεχώς, με το κλαμπ να θέλει να εντάξει τον νεαρ παίκτη στο ρόστερ της, με μορφή δανεισμού από τον Πειραϊκό σύλλογο.

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ιωνικό. Με τα χρώματα της ομάδας από τη Νίκαια αγωνίστηκε σε 29 ματς, σκόραρε μόλις ένα γκολ και «μοίρασε» ακόμη μία ασίστ. Εν τέλει, η ομάδα του κατέληξε στη Super League 2 μετά από έναν αγώνα - θρίλερ κόντρα στη Λαμία, την τελευταία αγωνιστική των playouts.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στην Αυστρία με την υπόλοιπη αποστολή, εν όψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως η παραμονή του αποτελεί υπόθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος θα κρίνει αν ο νεαρός παίκτης θα παραμείνει στον Πειραιά.

Για την ιστορία, ο Φαντιγκά πρόλαβε να αγωνιστεί με τα χρώματα του Ολυμπιακού σε εφτά αγώνες, ενώ δύο επιπλέον συμμετοχές έχει και με τη Β' ομάδα. Ένα γκολ ήταν ο απολογισμός του με τα «ερυθρόλευκα» και αυτό ήρθε στο ματς εναντίον του Παναιτωλικού, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23.