Μία ακόμα ομάδα στο κυνήγι του Μπακαμπού που αποχωρεί πρόωρα από την Αλ Νασρ

Μία ακόμα ομάδα στο κυνήγι του Μπακαμπού που αποχωρεί πρόωρα από την Αλ Νασρ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:39 - 14.07.2023

Ο Μπακαμπού φαίνεται πως αποχωρεί με το «καλημέρα» από την Αλ Νασρ, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία υποστηρίζουν πως, εκτός της Γαλατασαράι, μπαίνει και η Μπεσίκτας στο κόλπο της απόκτησης του.

Σε θρίλερ αναμένεται να εξελιχθεί η άφιξη του Σεντρίκ Μπακαμπού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μόλις λίγες ημέρες πέρασαν από την ημέρα που η Αλ Νασρ τον παρουσίασε με... διαστημόπλοιο, ωστόσο το ταξίδι του μοιάζει να είναι αρκετά σύντομο.

«Μάχη» Μπεσίκτας - Γαλατασαράι για Μπακαμπού

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Κονγκολέζος σέντερ φορ συμφώνησε σε όλα με τη Γαλατασαράι και προσπαθεί να σπάσει το συμβόλαιο του με τον νέο του σύλλογο. Σαν να μην έφτανε αυτό, λοιπόν, ένα νέο δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα υποστηρίζει τώρα πως στο κόλπο για την απόκτηση του επιθετικού, μπαίνει και η Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Sözcü», η ομάδα της Κωνσταντινούπολης μπήκε σφήνα στις συζητήσεις με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος την περασμένη σεζόν πέρασε με επιτυχία από το λιμάνι του Πειραιά. Στόχος της είναι να τον «κλέψει» από την αντίπαλο της στη Super Lig και να ενισχύσει με αυτόν τον τρόπο μία θέση, η οποία την... πονάει αρκετά.

Ο ίδιος αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος και έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» τη χρονιά που διανύσαμε. Με τη φανέλα της ελληνικής ομάδας αγωνίστηκε συνολικά σε 37 παιχνίδια, πετυχαίνοντας στο σύνολο 18 γκολ και 3 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν τελικά οι φήμες ισχύουν και ο Μπακαμπού δεχτεί κάποια από τις προτάσεις των Μπεσίκτας - Γαλατασαράι, τότε αυτό θα είναι το δεύτερο πέρασμα του από την Τουρκία. Το πρώτο ολοκληρώθηκε με αρκετή επιτυχία, αφού ο ίδιος αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Μπουρσάσπορ τη σεζόν 2014-15. Με αυτή, έπαιξε συνολικά σε 40 αγώνες, σκοράροντας 21 τέρματα και προσφέροντας 7 ασίστ.