Επιστολή της ΑΕΚ σε Super League – Ζητάει στοιχεία για τη συνεργασία με τον Κλάτενμπεργκ

Ο Μελισσανίδης.

i

©intime

Επιστολή της ΑΕΚ σε Super League – Ζητάει στοιχεία για τη συνεργασία με τον Κλάτενμπεργκ

Sportal newsroom 20:48 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 13.07.2023

Η ΑΕΚ με επιστολή στη Super League και τον πρόεδρό της Βαγγέλη Μαρινάκη επιθυμεί να μάθει τι συμβαίνει με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ως πρόεδρος της Super League απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου και ζητάει να διελευκανθεί άμεσα η υπόθεση με τους στημένους αγώνες.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τη σειρά της απέστειλε επιστολή στη διοργανώτρια και τον πρόεδρό της και ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Η Ένωση με την επιστολή της ζητάει στοιχεία για τη συνεργασία της Super League με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος πρώην επικεφαλής της ΚΕΔ, όπως είναι γνωστό, ανέλαβε από το προηγούμενο καλοκαίρι ρόλο τεχνικού συμβούλου κι εκπαιδευτή διαιτησίας στον συνεταιρισμό.

Η ΑΕΚ ζήτησε, παράλληλα, να λάβει αντίγραφο της σύμβασης με τον πρώην αρχιδιαιτητή, όπως και να της κοινοποιηθούν τα οικονομικά στοιχεία της συνεργασίας.

Στην επιστολή αναφέρεται: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Όπως είναι γνωστό στις 2.8.2022 ανακοινώσατε την πρόσληψη του κ. Κλάτενμπεργκ ως Τεχνικού Συμβούλου και Εκπαιδευτή Διαιτησίας.

Έκτοτε και παρά την παρέλευση σχεδόν ενός έτους, ουδεμία ενημέρωση έχει δοθεί στα μέλη του Συνεταιρισμού τόσο σχετικά με τους όρους της συναφθείσας σύμβασης (εύρος παρεχόμενων υπηρεσιών, εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων και έλεγχος αυτών, οικονομικές απολαβές με πλήρη και σαφή αιτιολογία κλπ).

Παρακαλούμε για την παροχή επαρκών διευκρινίσεων σχετικά με τα ανωτέρω και τη χορήγηση.

Α) αντιγράφου της συναφθείσας σύμβασης.

Β) αναλυτικής κατάστασης των παρασχεθεισών υπηρεσιών του κ. Κλάτενμπεργκ

Γ) αποδεικτικά στοιχεία των παρασχεθεισών υπηρεσιών.

Δ) οικονομικές απολαβές του κ. Κλάτενμπεργκ ανά μήνα από 2.8.2022 μέχρι και σήμερα».