«Ενδιαφέρεται για τον Μάρτιν Βαλιέντ η ΑΕΚ»

«Ενδιαφέρεται για τον Μάρτιν Βαλιέντ η ΑΕΚ»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:42 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 13.07.2023

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 27χρονο Σλοβάκο στόπερ της Μαγιόρκα, Μάρτιν Βαλιέντ αποκάλυψε ραδιοφωνικός σταθμός στην Ισπανία.

Η ΑΕΚ «τρέχει» για να κλείσει και την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού, παράλληλα με την μεταγραφή του Ροντόλφο Πιζάρο. Η περίπτωση του Νεστόρ Αραούχο, παραμένει ανοιχτή για την «Ένωση». 

Οι «κιτρινόμαυροι» εξακολουθούν να δουλεύουν την υπόθεση του Μεξικανού στόπερ, που από την αρχή έμοιαζε εξαιρετικά δύσκολη, καθότι ο ποδοσφαιριστής είχε επιστρέψει στην πατρίδα του με ακριβή μεταγραφή και υψηλό συμβόλαιο. Ωστόσο, φαίνεται πως μπορεί να βρεθεί τελικά φόρμουλα ώστε η υπόθεση να προχωρήσει.

Πέρα από τον Νεστόρ Αραούχο, από την Ισπανία προέκυψε ένα ακόμα όνομα που φέρεται να απασχολεί τους νταμπλούχους. Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Radio Marca» ανέφερε πως η ΑΕΚ έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της μεταγραφής του Μάρτιν Βαλιέντ, που ανήκει στη Μαγιόρκα.

Το συμβόλαιό του 27χρονου Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, αλλά ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Χαβιέ Αγκίρε, έχει δώσει το «οκ» για την πώλησή του. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό ύψους 1.87 μέτρων, 13 φορές διεθνή με τη Σλοβακία.

Ο Μάρτιν Βαλιέντ αγωνίζεται στη Μαγιόρκα από το 2018, αρχικά παίζοντας ως δανεικός στη Βερόνα, ενώ μετράει συνολικά 102 συμμετοχές στην Primera Division. Η χρηματιστηριακή αξία του 27χρονου Σλοβάκου στόπερ ανέρχεται στα 4,5 εκατ. ευρώ. Στην καριέρα του έχει φορέσει τις φανέλες των Ντούμπνιτσα, Τερνάνα και Κιέβο Βερόνα.