Νέο σημάδι για το deal ΑΕΚ - Πιζάρο!

Ροντόλφο Πιζάρο

i

Photo by Andrew Katsampes/ISI Photos/Getty Images

Νέο σημάδι για το deal ΑΕΚ - Πιζάρο!

Τα σημάδια που δείχνουν πως ο Ροντόλφο Πιζάρο θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον πολλά...

Στην ΑΕΚ μπορεί ακόμα να μην επιβεβαιώνουν απολύτως τίποτα -ούτε διαψεύδουν βέβαια-, ωστόσο οι Μεξικανοί θεωρούν πλέον δεδομένη την μεταγραφή του Ροντόλφο Πιζάρο στην Ένωση. Μάλιστα γράφουν πως ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός έχει ήδη βρει την φόρμουλα για να λυθεί το συμβόλαιο με την Ιντερ Μαϊάμι και ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα.

Και η αλήθεια είναι πως πέρα από τα μεξικανικά δημοσιεύματα, τα σημάδια που δείχνουν πως ο Πιζάρο προβάρει τα κιτρινόμαυρα είναι πολλά. Αρχικά, όπως διαβάστε νωρίτερα στο Sportal.gr, σύμφωνα με «τιτίβισμα» του Άλεξ Γουέντλει από τις ΗΠΑ, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δεν έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση της Ίντερ Μαϊαμι, ενόψει του παιχνιδιού του Σαββάτου (ξημερώματα Κυριακής ώρα Ελλάδας) με το Σεντ Λουίς.

Υπό διαφορετικές συνθήκες, αυτή η απουσία θα μπορούσε να οφείλεται σε οποιαδήποτε αιτία, όμως τη δεδομένη στιγμή οι Αμερικανοί το συνδέουν με την επικείμενη αποχώρηση του Πιζάρο από την Ίντερ. Κάτι που προφανώς θα επισπεύσει τις εξελίξεις με την ΑΕΚ. Και αυτό δεν είναι το μόνο γεγονός που ήρθε να ρίξει νερό στον μύλο των εξελίξεων στην εν λόγω υπόθεση.

Το νέο... σημάδι, που ενδεχομένως μαρτυρά την αποχώρηση του Ροντόλφο Πιζάρο από την Ίντερ Μαϊάμι και κάνει ακόμα πιο πιθανή τη συμφωνία του με την Ένωση, αφορά ένα βίντεο το οποίο διέρρευσε και δείχνει πως στην μπουτίκ του αμερικανικού συλλόγου υπάρχει κινητοποίηση για τις φανέλες του Μέσι εν όψει της παρουσίασης του.

Στο εν λόγω βίντεο λοιπόν φαίνονται ξεκάθαρα οι φανέλες με το όνομα του Pulga και έχουν το νούμερο «10». Απ' ότι φαίνεται λοιπόν, ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα... κουβαλάει ξανά το «10» στην πλάτη του. Το θέμα είναι πως αυτόν τον αριθμό τον είχε μέχρι πρότινος ο Πιζάρο. Και σύμφωνα με τη record.com.mx, ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός αφήνει αυτό το νούμερο στον Μέσι, γιατί θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Ούτως η άλλως, όσο κι αν φαντάζει ακραίο, η υπόθεση της μεταγραφής Πιζάρο στην ΑΕΚ, εξαρτιόταν αποκλειστικά από τον Μέσι. Και ίσως κάτι το οποίο αφορά τον Αργεντινό σούπερ σταρ, όπως το νούμερο που θα φέρει στην πλάτη του, να μαρτυρά... εξελίξεις για την ενδεχόμενη μεταγραφή του παίκτη στον Δικέφαλο.