Η τελευταία προπόνηση και το φιλικό με τη Σαχτάρ - Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)

Προετοιμασία ΑΕΚ

i

© Sportal

Η τελευταία προπόνηση και το φιλικό με τη Σαχτάρ - Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:22 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 12.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Ολλανδία, Κώστας Τσίλης, μεταφέρει μέσω εικόνας όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται από τις 26 Ιουνίου στο Μπουργκ-Χαάμστεντε της Ολλανδίας εκεί που μέχρι τις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην Ολλανδία βρίσκεται και το Sportal που θα σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά εικόνα από την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Κώστας Τσίλης, βρίσκεται στο Μπουργκ-Χαάμστεντε και καθημερινά θα σας μεταφέρει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντας στην κάμερα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, αλλά και το τι περιμένουμε μέσα στη μέρα να δούμε. 

Η αυλαία της δουλειάς της ΑΕΚ στην Ολλανδία πέφτει την Πέμπτη (13/7) με το φιλικό απέναντι στη Σαχτάρ που θα είναι ένας ποδοσφαιρικός... μαραθώνιος, ωστόσο σήμερα το πρωί η Ένωση πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση επί Ολλανδικού εδάφους.

Το απόγευμα οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θα απολαύσουν το ρεπό τους, με σκοπό να είναι έτοιμοι στο αυριανό και τελευταίο τεστ. Σε ότι αφορά το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης, ο Αργεντίνος τεχνικός έδωσε βάρος για ακόμη μία φορά στο κομμάτι της τακτικής.

Δείτε τα τελευταία νέα από τον απεσταλμένο του Sportal, Κώστα Τσίλη:

Άμραμπατ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στην ΑΕΚ»

Ο Νόρντιν Άμραμπατ μίλησε για την απόφασή του να παραμείνει στην ΑΕΚ για ακόμη μια χρονιά, τα τηλεφωνήματα από τους «κιτρινόμαυρους», τις προτάσεις που είχε στα χέρια του, αλλά και το Champions League.

Η άρνηση στους LA Galaxy και τα λόγια του Πινέδα στον Πιζάρο για να πει το «ναι» στην ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:00 - 12.07.2023

Η άρνηση στους LA Galaxy και τα λόγια του Πινέδα στον Πιζάρο για να πει το «ναι» στην ΑΕΚ

Νέο δημοσίευμα αυτή τη φορά από την αμερικάνικη έκδοση της «Mundo Deportivo» επιβεβαιώνει πως ο Ροντόλφο Πιζάρο προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» και πως πολύ σύντομα θα ξανασμίξει με τους Ματίας Αλμέιδα και Ορμπελίν Πινέδα.

«Στην πραγματικότητα κάθισα και μίλησα με τρεις συλλόγους στην Ολλανδία, μιλήσαμε για τα δικά τους σχέδια, αλλά και για τα δικά μου, αλλά η ΑΕΚ συνέχιζε να μου τηλεφωνεί, ενώ έλαβα και πολλά μηνύματα από οπαδούς της ομάδας. Έτσι στο τέλος άρχισα να έχω αμφιβολίες», δήλωσε αρχικά ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός της Ένωσης στο ESPN. «Είχα καλές συζητήσεις με τους ολλανδικούς συλλόγους, αλλά τελικά επέλεξα να μείνω στην ΑΕΚ, είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ», είπε ο Άμραμπατ, ο οποίος ανέφερε ακόμη πως «στόχος μου είναι ακόμα να κλείσω την καριέρα μου στην Ολλανδία», πρόσθεσε στη συνέχεια.