Άμραμπατ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στην ΑΕΚ, έπαιξε ρόλο το Champions League στην απόφασή μου» (vid)

Νορντίν Άμραμπατ

i

PrtScr

Άμραμπατ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στην ΑΕΚ, έπαιξε ρόλο το Champions League στην απόφασή μου» (vid)

Κώστας Τόπας 10:18 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 12.07.2023

Ο Νόρντιν Άμραμπατ μίλησε για την απόφασή του να παραμείνει στην ΑΕΚ για ακόμη μια χρονιά, τα τηλεφωνήματα από τους «κιτρινόμαυρους», τις προτάσεις που είχε στα χέρια του, αλλά και το Champions League.

Μπορεί τον περασμένο Μάρτη ο Νορντίν Άμραμπατ να έκλεισε τα 36 του χρόνια, αλλά όποιος νομίζει πως ο Μαροκινός παίζει μόνο με την ποδοσφαιρική του ποιότητα και την τεχνική του κατάρτιση, πλανάται πλάνη οικτρά. Τα σωματικά προσόντα του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, παραμένουν ασυναγώνιστα. Και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε προπόνηση της ΑΕΚ.

Μιλώντας στο «ESPN» ο Νόρντιν Άμραμπατ αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ανανεώσει με την ΑΕΚ, τις προτάσεις που είχε, το Champions League αλλά και για το μέλλον του αδερφού του, Σοφιάν

«Στην πραγματικότητα κάθισα και μίλησα με τρεις συλλόγους στην Ολλανδία, μιλήσαμε για τα δικά τους σχέδια, αλλά και για τα δικά μου, αλλά η ΑΕΚ συνέχιζε να μου τηλεφωνεί, ενώ έλαβα και πολλά μηνύματα από οπαδούς της ομάδας. Έτσι στο τέλος άρχισα να έχω αμφιβολίες», δήλωσε αρχικά ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός της Ένωσης στο ESPN.

«Είχα καλές συζητήσεις με τους ολλανδικούς συλλόγους, αλλά τελικά επέλεξα να μείνω στην ΑΕΚ, είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ», είπε ο Άμραμπατ, ο οποίος ανέφερε ακόμη πως «στόχος μου είναι ακόμα να κλείσω την καριέρα μου στην Ολλανδία».

«Ήθελα να επιστρέψω για την οικογένειά μου, γιατί τα παιδιά μου απλά πηγαίνουν σχολείο στην Ολλανδία. Μετά τον κορονοϊό έμειναν εκεί. Τώρα αποφάσισα να υπογράψω εδώ για άλλη μια χρονιά. Επίσης το απολαμβάνω πολύ εδώ (σ.σ. ΑΕΚ). Έχουμε έναν φανταστικό προπονητή και ένα ωραίο γκρουπ. Υπάρχει καλή προπόνηση και το Champions League παίζει επίσης ρόλο. Αν μπορείς να παίζεις ακόμα στο Champions League στα 36, αυτό θα ήταν όνειρο. Είναι ένας στόχος και ένα όνειρο αρκετά απτό», δήλωσε ακόμη ο Άμραμπατ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αδερφό του Σοφιάν.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να πω πολλά για αυτό. Είναι σε συζητήσεις με μερικές ομάδες. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν, αλλά δεν θέλω να πω πολλά για αυτά. Διαφορετικά, λαμβάνετε ιστορίες "ο αδερφός του λέει αυτό, ο αδερφός του λέει εκείνο". 

Το μέλλον θα δείξει σύντομα πώς και τί. Το σχέδιο και η πρόθεσή του είναι να μείνει στην Ευρώπη, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Σαουδική Αραβία. Πληρώνουν πολύ καλά αυτές τις μέρες».