Ο «βασανιστής» των παικτών της ΑΕΚ στην Ολλανδία, «σφύριξε» τη λήξη (vid)
i

Προπόνηση ΑΕΚ στην Ολλανδία/intime

Ο «βασανιστής» των παικτών της ΑΕΚ στην Ολλανδία, «σφύριξε» τη λήξη (vid)

Κώστας Τσίλης 13:56 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 12.07.2023

Με μια μίνι ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο Γκίντο Μπονίνι έριξε την αυλαία των προπονήσεων εδώ στο Μπουργκ Χάαμσταντ

Είναι γεγονός πως οι προετοιμασίες με τον Ματίας Αλμέιδα είναι πολύ ζόρικές και κυρίως εξαιρετικά απαιτητικές. Κάτι που εν πολλοίς οφείλεται στις... μεθόδους και τα προγράμματα του γυμναστή Γκίντο Μπονίνι. Και σήμερα το πρωί που έπεσε η αυλαία των προπονήσεων εδώ στο Μπουργκ Χάαμσταντ, ο πιο κατάλληλος για να... γράψει τον επίλογο, ήταν αυτός που "βασάνισε" επί 16 μέρες τους παίκτες της ΑΕΚ. 

Η τελευταία προπόνηση και το φιλικό με τη Σαχτάρ - Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:22 - 12.07.2023

Η τελευταία προπόνηση και το φιλικό με τη Σαχτάρ - Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Ολλανδία, Κώστας Τσίλης, μεταφέρει μέσω εικόνας όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ο Μπονίνι μάζεψε τους παίκτες της ΑΕΚ πριν ξεκινήσει να τους... τρέχει σήμερα το πρωί για τελευταία φορά εδώ στην Ολλανδία. Και με μια σύντομη ομιλία, "σφύριξε" την λήξη της δουλειάς εδώ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την δουλειά που κάνατε όλες αυτές τις μέρες. Ανταποκριθήκατε όλοι πολύ καλά και δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας»  ήταν τα λόγια του γυμναστή της ΑΕΚ προς τους παίκτες. Και φυσικά κατόπιν, για... αποχαιρετισμό, τους έτρεξε και λιγάκι στην τελευταία προπόνηση. 

Παρότι μέχρι τώρα ο Αλμέιδα πήγαινε με πρόγραμμα φουλ προπονήσεων, για σήμερα έκανε δώρο στους ποδοσφαιριστής ένα μισό απογευματινό ρεπό. Δεν έβαλε καθόλου προπόνηση. Αύριο υπάρχει το φιλικό με την Σαχτάρ Ντόνετσκ και μάλιστα θα είναι μεγάλης διάρκειας. Ενώ την Παρασκευή η αποστολή της ΑΕΚ παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.