«Ο Μπιέλ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, έχει προτάσεις από τρεις ομάδες»

«Ο Μπιέλ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, έχει προτάσεις από τρεις ομάδες»

Νίκος Καλαμπάκας 19:35 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 13.07.2023

Ο Πεπ Μπιέλ φέρεται να έχει πρόταση από τρεις ομάδες σύμφωνα με δημοσιογράφο από την Ισπανία.

Ισπανός δημοσιογράφος εμφανίζει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Πεπ Μπιέλ ως... φευγάτο από τον Πειραιά, επισημαίνοντας ότι ο παίκτης έχει στα χέρια του τρεις προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε στάδιο που φτιάχνει το ρόστερ του για τη νέα σεζόν κι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στην επικαιρότητα, είναι ο Πεπ Μπιέλ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός φέτος έδειξε στον Πειραιά τις αρετές του, ωστόσο το μέλλον του στο μεγάλο λιμάνι της χώρας δεν είναι βέβαιο. Ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής εξετάζει προτάσεις που έχει στα χέρια του και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν τελικά θα παραμείνει στους ερυθρόλευκους ή αν θα πωληθεί.

Ο Ολυμπιακός δέχεται στενό... μαρκάρισμα εδώ και περίπου ένα μήνα από τη Μπεσίκτας, όμως σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Χουάν Κάρλος Τάουρα, στο... κόλπο της απόκτησής του έχουν μπει κι άλλες ομάδες.

Εκτός από τους Τούρκους, ενδιαφέρον έχουν δείξει η ιταλική Τορίνο και η ισπανική Χιρόνα και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι οι Πειραιώτες έχουν στα χέρια τους προτάσεις για τον παίκτη τους.

Κορδόν: «Να κοιτάμε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:03 - 13.07.2023

Κορδόν: «Να κοιτάμε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση»

Ο Αντόνιο Κορδόν παραχώρησε δηλώσεις στη διάρκεια της προπόνησης του Ολυμπιακού το πρωί της Πέμπτης (13/07) στην Αυστρία και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι αναγκαίο να υπάρχει σύμπνοια μεταξύ των μελών της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να δώσει τον Μπιελ δανεικό. Αντίθετα, αν στα γραφεία της ΠΑΕ καταφθάσει μια πρόταση που θα ικανοποιεί και την ομάδα και τον παίκτη, δεν αποκλείεται η θητεία του Μπιελ να αποδειχθεί σύντομη στον Πειραιά και να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό έναν μόλις χρόνο έπειτα από την έλευσή του!