Ο Κορδόν «καίγεται» για στόπερ και φορ
i

© Intime

Ο Κορδόν «καίγεται» για στόπερ και φορ

Ιμπόρα και Κίνι είναι στην Αυστρία, αλλά τα σημαντικότερα ακολουθούν…

Στο Μιλς της Αυστρίας βρίσκεται ο Αντόνιο Κορδόν, που ωστόσο συνεχίζει τις επαφές του, με στόχο τις επόμενες μεταγραφές στον Ολυμπιακό. Η παρουσία του στην Ισπανία, έφερε τις συμφωνίες με Ιμπόρα και Κίνι, με τους δύο «ερυθρόλευκους» να πιάνουν δουλειά από την Τετάρτη και να ενσωματώνονται με την αποστολή της ομάδας.

Θέλει να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα ο Κορδόν

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Κορδόν δεν σταματά τις διαπραγματεύσεις και στόχος πλέον, είναι στις επόμενες ημέρες ο Ολυμπιακός να «κλειδώσει» δύο βασικά ζητήματα. Ένας στόπερ και ένας φορ, δείχνουν να είναι η προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους» στην παρούσα φάση. Παίκτες, έχουν προταθεί πολλοί. Ο Κορδόν, όμως, έχει πάντα και κρυφά χαρτιά, έτσι δεν θα είναι έκπληξη αν δούμε ονόματα που ως τώρα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ράφα Μιρ και Μάρκος Αντρέ είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ενώ οι Ισπανοί για την Αλαβές εκτός του Αντρέ, προσθέτουν και το όνομα του Μάξι Γκόμες που επίσης έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό. Παλομίνο και Μπαρτρά είναι επίσης στη λίστα των στόπερ, αλλά και εδώ ο Κορδόν, κοιτάζει και άλλες λύσεις. 

Ο Ολυμπιακός «καίγεται» για στόπερ και φορ. Στις 10 Αυγούστου δίνει το πρώτο του ματς για τα προκριματικά του Europa League με τον ηττημένο της σειράς Γκενκ-Σερβέτ. Ναι, δεν περιμένουμε μια ομάδα με… οχτώ νέους παίκτες, υπάρχει ένας βασικός κορμός, αλλά υπάρχουν θέσεις που «καίνε» εκ των πραγμάτων. 

Σίγουρα οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες και προφανώς ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει άμεσα τις δύο μεταγραφές που έχει ανάγκη. Το πλάνο του Μαρτίνεθ άλλωστε, θέλει και αυτά τα νέα πρόσωπα για τα φιλικά που θα γίνουν στη Σκωτία με Ρέιντζερς και Αγγλία με Νόριτς. Ο χρόνος κυλά αντίστροφα, η πίεση πάντα υπάρχει στον Ολυμπιακό και μένει να δούμε αν η ατζέντα του Κορδόν θα κρύβει και αυτή τη φορά κάποια έκπληξη…