«Έσπασαν» τη ρουτίνα με βόλτα στα βουνά της Αυστρίας οι παίκτες του Ολυμπιακού (vid)

Βόλτα στα βουνά της Αυστρίας για τον Ολυμπιακό

i

© ss Youtube

«Έσπασαν» τη ρουτίνα με βόλτα στα βουνά της Αυστρίας οι παίκτες του Ολυμπιακού (vid)

Το απόγευμα της Τρίτης (11/07) ήταν διαφορετικό για τους «ερυθρόλευκους», που αντί για προπόνηση, εξερεύνησαν την φύση στα βουνά της Αυστρίας.

Η διάρκεια της προετοιμασίας στο εξωτερικό δεν είναι εύκολη υπόθεση για τους ποδοσφαιριστές, που μπαίνουν σε μια ρουτίνα με τη διαδρομή ξενοδοχείο - προπόνηση - ξενοδοχείο - προπόνηση - ξεκούραση και ξανά απ' την αρχή την επόμενη μέρα. Πέρα από την όποια -και αναγκαία αυτή την εποχή- σωματική κόπωση, υπάρχει και ο ψυχολογικός παράγοντας. 

Κάτι που φυσικά γνωρίζει και το τεχνικό επιτελείο κάθε ομάδας. Εν προκειμένω αυτό του Ολυμπιακού. Έτσι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποφάσισε πως την Τρίτη (11/07) μια πρωινή προπόνηση ήταν αρκετή. Και θέλησε να κάνει το απόγευμα λίγο διαφορετικό για τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του.

Έτσι, η αποστολή του Ολυμπιακού... πήρε τα όρη και τα βουνά. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν με τελεφερίκ σε μια από τις παρακείμενες κορυφές των Άλπεων και είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την φύση και το εντυπωσιακό τοπίο στα βουνά της Αυστρίας. Να αποφορτιστούν κυρίως ψυχολογικά και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Με το σκηνικό του καιρού να αλλάζει, η προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (12/07) έγινε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου και το απόγευμα -εκτός απροόπτου- οι παίκτες του Ολυμπιακού θα εκτελέσουν το πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο που τους φιλοξενεί. Εκεί όπου θα πατήσουν χορτάρι για πρώτη φορά με τους νέους τους συμπαίκτες οι Ιμπόρα και Κίνι.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι αποφασισμένος να πετύχει
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:00 - 12.07.2023

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι αποφασισμένος να πετύχει

Διατηρεί ένα τυπικό προφίλ εκτός αποδυτηρίων, δεν είναι διαχυτικός, μοιάζει πάντα βυθισμένος στις σκέψεις του και απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει. Η γλώσσα του σώματος μιλάει για τον Μαρτίνεθ και «λέει» πως ήρθε στον Ολυμπιακό αποφασισμένος να πετύχει.

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού από την Ισπανία έφτασαν στην Αυστρία μέσω Ελλάδας το βράδυ της Τρίτης, έχοντας προηγουμένως επισημοποιήσει την συμφωνία τους με τους Πειραιώτες. Ιμπόρα και Κίνι είναι πλέον στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που θα προσπαθήσει να εντάξει αμφότερους στο σύνολο το συντομότερο δυνατό.