Ο Φορτούνης αρχηγός του Ολυμπιακού

O Kώστας Φορτούνης

i

© Intime

Ο Φορτούνης αρχηγός του Ολυμπιακού

Κώστας Τσιακλής 14:58 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 11.07.2023

Ο Κώστας Φορτούνης θα είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2023-2024. «Κλείδωσαν» και οι υπόλοιποι τρεις εκλεκτοί.

Όπως όλα δείχνουν η τετράδα αρχηγών του Ολυμπιακού έχει «κλείσει». Ο εκλεκτός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για να κουβαλά το βάρος του περιβραχιόνιου θα είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος λαμβάνει μεγάλη εκτίμηση από τον Ισπανό προπονητή. Αξίζει να σημειωθεί πως τρεις από τους τέσσερις αρχηγούς θα είναι Έλληνες.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Αυστρία και προετοιμάζεται για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μέσα στις υποχρεώσεις του νεοφερμένου προπονητή, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, είναι και ο ορισμός των αρχηγών, ο οποίος φαίνεται να έχει ήδη τακτοποιηθεί.

Ολυμπιακός: Γυμναστήριο και μπόλικη κουβέντα Μαρτίνεθ - Κορδόν στο πρωινό πρόγραμμα της Τρίτης (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:16 - 11.07.2023

Ολυμπιακός: Γυμναστήριο και μπόλικη κουβέντα Μαρτίνεθ - Κορδόν στο πρωινό πρόγραμμα της Τρίτης (vids)

Στο γυμναστήριο για ενδυνάμωση το πρωί της Τρίτη (11/07) οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Μιλς, με τον Κορδόν να εμφανίζεται ξανά στο προπονητικό κέντρο και να έχει συζήτηση για αρκετή ώρα με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Το βράδυ αναμένεται η άφιξη των Ιμπόρα - Κίνι στην Αυστρία.

Ο πρώτος αρχηγός θα είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ήταν και αυτός που φορούσε το περιβραχιόνιο και στο πρώτο φιλικό των «ερυθρολεύκων» απέναντι στη Σλοβάτσκο. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2014 και η επιλογή του μοιάζει να είναι απολύτως λογική. Συνολικά με τους Πειραιώτες έχει καταγράψει 294 συμμετοχές, 83 γκολ και 87 ασίστ. Επίσης έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα και δύο κύπελλα.

Την τριάδα θα συμπληρώσουν οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ανδρέας Μπουχαλάκης που είχαν τη σχετική ευθύνη και την περασμένη σεζόν. Ως έκτακτος αρχηγός θα λειτουργεί ο Γιώργος Μασούρας που θα αναλαμβάνει την ευθύνη όταν απουσιάζουν οι τρεις που προαναφέραμε.