Ολυμπιακός: Γυμναστήριο και μπόλικη κουβέντα Μαρτίνεθ - Κορδόν στο πρωινό πρόγραμμα της Τρίτης (vids)

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Ολυμπιακός: Γυμναστήριο και μπόλικη κουβέντα Μαρτίνεθ - Κορδόν στο πρωινό πρόγραμμα της Τρίτης (vids)

Γιώργος Περπερίδης 13:16 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 11.07.2023

Στο γυμναστήριο για ενδυνάμωση το πρωί της Τρίτη (11/07) οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Μιλς, με τον Κορδόν να εμφανίζεται ξανά στο προπονητικό κέντρο και να έχει συζήτηση για αρκετή ώρα με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Το βράδυ αναμένεται η άφιξη των Ιμπόρα - Κίνι στην Αυστρία.

Με την προπόνηση της Τρίτης (11/07) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, που για 6η μέρα βρίσκεται στην Αυστρία βάζοντας τις βάσεις για όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια. Ο Αντόνιο Κορδόν μετά από τρεις ημέρες εμφανίστηκε ξανά στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρολεύκων» στο Μιλς.

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού πέταξε από την Αυστρία στην Ισπανία, έκλεισε τις υποθέσεις Ιμπόρα - Κίνι και επέστρεψε στη βάση του, δίνοντας το παρών στην πρωινή προπόνηση.

Μίλησε για κάμποσα λεπτά στο τηλέφωνο, πριν πιάσει την κουβέντα με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οι δυο τους απομακρύνθηκαν αρκετά από το γυμναστήριο, όπου οι Ναδάλες - Μουρίκης ξεκίνησαν ουσιαστικά το πρόγραμμα δίνοντας κατευθύνσεις στους παίκτες για την εκτέλεση των ασκήσεων. Διάστημα στο οποίο οι Πειραιώτες δούλεψαν πολύ στην ενδυνάμωση, πριν περάσουν σε ασκήσεις διαφορετικής προπονητικής κατεύθυνσης. 

Μαρτίνεθ και Κορδόν βρέθηκαν στο απέναντι μέρος του γηπέδου και είχαν συζήτηση για περισσότερο από 20 λεπτά της ώρας. Προφανώς και η κουβέντα τους είχε να κάνει με το ρόστερ, τα μεταγραφικά και θέματα καθημερινής φύσης που αφορούν την ομάδα και τη διαμονή της επί αυστριακού εδάφους.

Απογευματινή προπόνηση δεν έχει το μενού της Τρίτης, εντούτοις τον ελεύθερο χρόνο τους οι παίκτες θα τον αξιοποιήσουν ως ομάδα, καθώς είναι προγραμματισμένες κάποιες δραστηριότητες και ένας περίπατος. Το βράδυ αναμένεται να φτάσουν στην Αυστρία και οι Ιμπόρα, Κίνι προκειμένου να ενσωματωθούν στην υπόλοιπη αποστολή.

Έμπειροι αμφότεροι, δεν αναμένεται να χρειαστούν ιδιαίτερο διάστημα προσαρμογής και ανάλογα με την κατάσταση τους, ο Μαρτίνεθ θα κρίνει πόσο δυνατά θα μπουν στη ρουτίνα των προπονήσεων και αν μπορεί να τους υπολογίζει έστω και για λίγα λεπτά στο φιλικό της Παρασκευής (14/07) με τη Νόρτζελαντ.