Υπογράφουν και πετούν για Αυστρία!

Υπογράφουν και πετούν για Αυστρία!

Διονύσης Βερβελές 23:50 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 10.07.2023

Ιμπόρα και Κίνι από τα γραφεία του Ολυμπιακού στο Μιλς και την προετοιμασία…

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση των Ιμπόρα και Κίνι από τον Ολυμπιακό. Η παρουσία του Αντόνιο Κορδόν στην Ισπανία το Σαββατοκύριακο, έφερε το «οκ» των δύο παικτών που από την Δευτέρα, βρίσκονται στην Ελλάδα, με σκοπό να ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους με τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας τα συμβόλαιά τους.

Αυτό έτσι, αναμένεται να γίνει την Τρίτη, με τον Ιμπόρα και τον Κίνι, να ανακοινώνονται από τους «ερυθρόλευκους». Δύο μεταγραφές που ήθελε ο Μαρτίνεθ και γιατί εκτιμά πως δεν θα χρειαστούν ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής.

Οι δύο Ισπανοί παίκτες, έφτασαν στην Ελλάδα με διαφορά δυόμιση ωρών και την Τρίτη, αναμένεται να μεταβούν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να βάλουν την υπογραφή τους στα συμβόλαιά τους. Όλα άλλωστε έχουν συμφωνηθεί και απομένει το τυπικό κομμάτι και η ανακοίνωσή τους.

Είναι μάλιστα πολύ πιθανό, την ίδια ημέρα, την Τρίτη, οι δύο ποδοσφαιριστές να ξαναμπούν στο αεροπλάνο, ώστε να μεταβούν στην Αυστρία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός κόουτς, τους θέλει κοντά του, να κερδίσουν ημέρες και να ενταχθούν πιο γρήγορα με την ομάδα. Τους γνωρίζει καλά άλλωστε και γι’ αυτό είπε το «ναι» για να προχωρήσει ο Κορδόν τις μεταγραφές τους.

Ισορροπία, αλλαγές κατεύθυνσης, τακτική και διπλό στην απογευματινή προπόνηση: Ο Γιώργος Περπερίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:56 - 10.07.2023

Ισορροπία, αλλαγές κατεύθυνσης, τακτική και διπλό στην απογευματινή προπόνηση: Ο Γιώργος Περπερίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Γιώργος Περπερίδης, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Αμφότεροι περιμένουν πως και πως τη νέα σελίδα της καριέρας τους, με κίνητρο φυσικά και την παρουσία του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι δύο ποδοσφαιριστές μετά την άφιξή τους στη χώρα μας, δείπνησαν και θα ξεκουραστούν σε κεντρικό ξενοδοχείο, πριν μπουν πάλι στο αεροπλάνο από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», για να ενταχθούν στην προετοιμασία της ομάδας. Είχαν άλλωστε ένα διάστημα -έστω και μικρότερο- διακοπών, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους με Λεβάντε (ο Ιμπόρα) και Γρανάδα (ο Κίνι).