«Πολύ πιθανή η αποχώρηση του Ρέαμπτσιουκ από τον Ολυμπιακό!»
i

© Intime

«Πολύ πιθανή η αποχώρηση του Ρέαμπτσιουκ από τον Ολυμπιακό!»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:25 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 12.07.2023

Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκάλυψε πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Γαλλία για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, σημειώνοντας ότι είναι πολύ πιθανή η αποχώρηση του Μολδαβού από τον Ολυμπιακό.

Ένα θέμα που είναι ανοιχτό αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό είναι αυτό του αριστερού μπακ. Στο Ρέντη αυτή τη στιγμή, υπάρχει ο Ραμόν. Ο Βραζιλιάνος ήρθε τον Γενάρη στον Ολυμπιακό και είναι ένα στοίχημα. Θεωρητικά, δεν προκύπτει θέμα αποχώρησή του. Για την ώρα πιάνει θέση ξένου ωστόσο, αυτό μπορεί στο τέλος των μεταγραφών να παίξει το ρόλο του, να μετρήσει.

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του αριστερού μπακ όμως θα τις κρίνει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Για τον Μολδαβό αμυντικό, στο εξωτερικό τονίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον. Είναι διεθνής, παίζει συνεχόμενα, έχει γεμάτες χρονιές, όλα αυτά παίζουν το ρόλο τους. Επίσης, πρόκειται για παίκτη που ο Ολυμπιακός δεν ζητάει και… τρελά ποσά.

Μάλιστα, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, έκανε γνωστό ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Γαλλία για τον 25χρονο άσο, ενώ όπως σημείωσε είναι πολύ πιθανό αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

«Ο Μολδαβός αριστερός μπακ, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, μπορεί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό μέσα στις επόμενες μέρες. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Γαλλίας. Ο Ολυμπιακός αξιώνει περίπου 4,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον παραχωρήσει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρέαμπτσιουκ είναι παίκτης του Ολυμπιακού από τον Γενάρη του 2021 και με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει καταγράψει 120 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 3 γκολ και 10 ασίστ.