Κορδόν: «Να κοιτάμε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση»

Αντόνιο Κορδόν

i

© Intime

Κορδόν: «Να κοιτάμε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση»

Γιώργος Περπερίδης 16:03 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:57 - 13.07.2023

Ο Αντόνιο Κορδόν παραχώρησε δηλώσεις στη διάρκεια της προπόνησης του Ολυμπιακού το πρωί της Πέμπτης (13/07) στην Αυστρία και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι αναγκαίο να υπάρχει σύμπνοια μεταξύ των μελών της ομάδας.

Στο προπονητικό κέντρο του Μιλς βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (13/07) οι παίκτες του Ολυμπιακού, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους επί αυστριακού εδάφους. Μαζί τους φυσικά όλο το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο, όπως επίσης και ο Αντόνιο Κορδόν.

Ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα. Σε κάθε δραστηριότητα δίνει το παρών, εκτός από τις περιπτώσεις που πρέπει να πάρει το... αεροπλάνο και να «πετάξει» για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Όπως συνέβη και στην περίπτωση Ιμπόρα - Κίνι, όταν ο Κορδόν έλειψε για δύο ημέρες και στη συνέχεια επέστρεψε στην Αυστρία.

Ο 60χρονος Ισπανός ήταν πρόθυμος να μιλήσει το πρωί της Πέμπτης στους δημοσιογράφους που έχουν ταξιδέψει στην Αυστρία και καλύπτουν την προετοιμασία του Ολυμπιακού. Είπε διάφορα, τα οποία θα δείτε σε βίντεο (και θα διαβάσετε) το πρωί της Παρασκευής (14/07) στο Sportal. Ως μια πρόγευση, υπάρχει μια ατάκα του που δείχνει πόσο πολύ επιμένει στην έννοια της ομάδας, όπως άλλωστε σας έχουμε μεταφέρει όλο αυτό το διάστημα από την Αυστρία.

«Η προτεραιότητά μας τώρα είναι να χτίσουμε μία ομάδα, που αποτελείται από ποδοσφαιριστές που θα είναι στον ίδιο δρόμο. Να κοιτάμε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση. Μπορεί μετά να έρθουν καλοί ή κακοί παίκτες, αλλά θα πρέπει να υπάρχει μία ομάδα. Να είμαστε μία οικογένεια», τόνισε λοιπόν μεταξύ άλλων ο Κορδόν.

Ειλικρινής ο Ισπανός όσον αφορά το τι κρύβουν οι μεταγραφές και απόλυτος για τις προτεραιότητες του. Είναι εξάλλου αυτός που έχει πάρει τα κλειδιά για να χτίσει τον νέο Ολυμπιακό, επομένως είναι και αυτός που ορίζει τα βήματα με τη σειρά που πρέπει να γίνουν...