Η πρώτη μέρα των νεοαποκτηθέντων του Ολυμπιακού στην Αυστρία

Κίνι και Ιμπόρα

i

©intime

Η πρώτη μέρα των νεοαποκτηθέντων του Ολυμπιακού στην Αυστρία

Δημήτρης Χούπης 15:31 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 13.07.2023

Ο Ολυμπιακός ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο έδειξε το καλωσόρισμα και την πρώτη μέρα των νεοαποκτηθέντων παικτών, του Ιμπόρα και του Κίνι.

Ο Ολυμπιακός παραμένει στην Αυστρία για το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας του. Εκεί έφτασαν και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων», ο Βιθέντε Ιμπόρα και ο Κίνι. Οι δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές λοιπόν πήγαν στο ξενοδοχείο την Τρίτη (11/7) αφού πρώτα βρέθηκαν στην Ελλάδα για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους. 

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ λοιπόν ανέβασε ένα βίντεο από την πρώτη μέρα των δύο παικτών στην Αυστρία, από το ξενοδοχείο μέχρι και την πρώτη προπόνηση. Αμφότεροι μίλησαν με τον Αντιπρόεδρο, Κώστα Καραπαπά, με τον νέο αθλητικό διευθυντή, Αντόνιο Κορδόν, αλλά και μέλη του προπονητικού τιμ. 

Ο πρώην παίκτης της Λεβάντε μάλιστα μίλησε και στην κάμερα της ΠΑΕ λέγοντας: «Πρώτη μέρα στην Αυστρία και η πρώτη μου μέρα στην προπόνηση με τη νέα ομάδα. Βρίσκομαι εδώ για να δουλέψω σκληρά. Πάμε όλοι μαζί».

Την ώρα που η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ συνεχίζει την προπόνηση επί αυστριακού εδάφους, σενάρια από το εξωτερικό έχουν συνδέσει τον Ολυμπιακό με δύο Βραζιλιάνους παίκτες. Αρχικά ο λόγος γίνεται για τον Ζοάο Λούκας, ο οποίος, όπως αναφέρει βραζιλιάνικο δημοσίευμα, έχει μπει στη λίστα της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν και πρόταση. 

Με Φορτούνη και μπάλες... θανάτου η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:54 - 13.07.2023

Με Φορτούνη και μπάλες... θανάτου η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (vids)

Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε ο Κώστας Φορτούνης το πρωί της Πέμπτης (13/07). Μέρος του προγράμματος και ατομικό για τον Ζίνκερναγκελ. Η ιδιαίτερη άσκηση του Ναδάλες με τις λαστιχένιες μπάλες και δουλειά στην τεχνική.

Από την άλλη ο επόμενος Βραζιλιάνος που έχει ακουστεί για την πειραϊκή ΠΑΕ είναι ο Γουίλιαν. Συγκεκριμένα αγγλικό Μέσο υποστήριξε πως η Νότιγχαμ έχει προτείνει συμβόλαιο στον 34χρονο, με όρο να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.