Επιβεβαιώνει την παραμονή του στην Τότεναμ ο Σον: «Αν ήθελα να είμαι στη Σαουδική Αραβία, δεν θα ήμουν εδώ τώρα»
i

Χέουνγκ Μιν Σον / © Intime

Επιβεβαιώνει την παραμονή του στην Τότεναμ ο Σον: «Αν ήθελα να είμαι στη Σαουδική Αραβία, δεν θα ήμουν εδώ τώρα»

Δημήτρης Χούπης 14:24 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:24 - 17.07.2023

Ο Χεούνγκ - Μιν - Σον επιβεβαίωσε πως δεν θα αποχωρήσει από την Τότεναμ παρά τις φήμες που κάνουν λόγο για προτάσεις που έχει δεχτεί από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Μπορεί το μυαλό της να είναι στην παραμονή του Χάρι Κέιν, ωστόσο και η περίπτωση του Χεούνγκ - Μιν - Σον αποτελεί ένα πρόβλημα για την Τότεναμ

Τις τελευταίες ημέρες είχαν ακουστεί φήμες πως ο Νοτιοκορεάτης είχε δεχτεί προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Παρόλα αυτά ο 31χρονος έχει απορρίψει τις κρούσεις αυτές, επιβεβαιώνοντάς το στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. 

«Αν ήθελα να ήμουν εκεί, δεν θα ήμουν εδώ τώρα. Την περασμένη σεζόν υπέφερα. Δεν ήμουν ο Σόνι που ξέρω. Θέλω να δείξω φέτος στον κόσμο τον Σόνι που ξέρουν», ήταν τα λόγια του Νοτιοκορεάτη. 

Ο Σον τη σεζόν που πέρασε μέτρησε 47 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, 14 γκολ και έξι ασίστ. 

Την ίδια ώρα το θέμα της παραμονής του Κέιν παραμένει το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα του Λονδίνου. Τα «σπιρούνια έχουν ήδη απορρίψει δύο προτάσεις της Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες κυμαίνονταν από εβδομήντα εκατομμύρια ευρώ μέχρι ογδόντα εκατομμύρια ευρώ. 

Η Τότεναμ έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον 30χρονο αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν περίπου τα 24 εκατομμύρια ευρώ, Ενώ έχουν σκοπό να του δώσουν πόστο στην ομάδα όταν αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Άγγλος διεθνής δεν θα δεχτεί αυτή την πρόταση, καθώς θέλει να αποχωρήσει από τα «σπιρούνια».