Κοντά σε Φαν Ντε Βεν η Τότεναμ - Στην έξοδο ο Σάντσες

Μίκι Φαν Ντε Βεν

i

©PrtScr

Κοντά σε Φαν Ντε Βεν η Τότεναμ - Στην έξοδο ο Σάντσες

Κώστας Τσιακλής 11:48 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 11.07.2023

Η Τότεναμ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μίκι Φαν Ντε Βεν από τη Βόλφσμπουργκ. Παράλληλα οι «Σπερς» έλαβαν μια πρόταση για τον Ντάβιντσον Σάντσες.

Η Τότεναμ ετοιμάζεται να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας αφού βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Μίκι Φαν Ντε Βεν. Παράλληλα οι «Σπερς» έχουν δεχθεί προσφορά για τον Ντάβιντσον Σάντσες ενώ ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο βρίσκεται στα ραντάρ άλλων ομάδων.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο νέος προπονητής της Τότεναμ και οι διαδικασίες ενίσχυσης έχουν ήδη ξεκινήσει. Μέχρι στιγμής οι Λονδρέζοι έχουν αποκτήσει τους Τζέιμς Μάντισον, Γκουλιέλμο Βικάριο και Ντέγιαν Κουλουσέφσκι ενώ απομένουν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωση του Μανόρ Σόλομον.

Πλέον οι «Σπερς» είναι κοντά σε ακόμα μια μεταγραφή αφού όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Μίκι Φαν Ντε Βεν. Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ οι συζητήσεις της Δευτέρας (11/07) ήταν πολύ θετικές. Πριν μερικές μέρες είχε γίνει επίσης γνωστό από την The Athletic ότι το ντιλ θα ολοκληρωθεί στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φαν Ντε Βεν είναι 22 ετών και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Τις τελευταίες δύο σεζόν έπαιξε στη Βόλφσμπουργκ, με την οποία κατέγραψε 41 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ. Τα περισσότερα στατιστικά από αυτά σημειώθηκαν την περασμένη περίοδο αφού είχε 36 εμφανίσεις, ένα γκολ και δύο ασίστ.

Την ίδια ώρα η Τότεναμ δέχθηκε πρόταση για τον Ντάβιντσον Σάντσες ενώ και ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο βρίσκεται στα ραντάρ άλλων ομάδων. Για τον Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό ενδιαφέρεται η Γαλατασαράι και σύμφωνα με τον Ρομάνο κατέθεσε προσφορά εννέα εκατομμυρίων ευρώ. Τον ποδοσφαιριστή θέλουν ακόμα 2-3 ομάδες και έτσι οι «Σπερς» θα τον αφήσουν να αποχωρήσει.

Από την άλλη ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο βρίσκεται και αυτός στο στόχαστρο αρκετών ομάδων με τον Ρομάνο να κάνει γνωστό πως η Ρεάλ Μπέτις σκοπεύει να ξεκινήσει σύντομα τις διαπραγματεύσεις για τον Αργεντινό μέσο. Στον ισπανικό σύλλογο ο Λο Σέλσο είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε 45 αναμετρήσεις και είχε απολογισμό 16 γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.