Η Τότεναμ «χρυσώνει» τον Κέιν για να παραμείνει και να αρνηθεί την Μπάγερν

Ο Χάρι Κέιν.

Η Τότεναμ «χρυσώνει» τον Κέιν για να παραμείνει και να αρνηθεί την Μπάγερν

Κώστας Τόπας 11:31 - 11.07.2023

Η Τότεναμ φέρεται να είναι πρόθυμη να προσφέρει στον Χάρι Κέιν συμβόλαιο 500.000 ευρώ την εβδομάδα για να τον πείσει να παραμείνει στο Λονδίνο και να αρνηθεί την Μπάγερν Μονάχου.

Η Τότεναμ έχει ξεκινήσει συνομιλίες για νέο συμβόλαιο με τον Χάρι Κέιν σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή του στον σύλλογο. Σύμφωνα με την «Telegraph», η προτεινόμενη συμφωνία θα έδινε στον Άγγλο επιθετικό το εντυπωσιακό ποσό των 500.000 ευρώ την εβδομάδα, τοποθετώντας τον μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών της Premier League.

Παρά το ενδιαφέρον και το ασφυκτικό πρέσινγκ της Μπάγερν Μονάχου, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, παραμένει αποφασισμένος να διατηρήσει τις υπηρεσίες του Κέιν και δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί προσφορές για τον 28χρονο στράικερ. Ωστόσο, πιστεύεται ότι η απόφαση του αρχηγού των «τριών λιονταριών» δεν θα εξαρτηθεί από την οικονομική πτυχή της συμφωνίας αλλά μάλλον από το αθλητικό έργο υπό τον νέο προπονητή των «σπιρουνιών», Άγγελου Ποστέκογλου.

Ο Κέιν φέρεται να έχει ήδη μιλήσει με τον προπονητή της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ και ο Γερμανός τεχνικός τον έχει διαβεβαιώσει ότι θα μπορούσαν ενδεχομένως να κερδίσουν το Champions League μαζί, αν έκανε τη μετάβαση στη Γερμανία. Από την άλλη πλευρά, ο Ποστέκογλου παραδέχτηκε ότι δεν του έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις για το μέλλον του Κέιν από τον πρόεδρο Λέβι και «προχωράει προσπαθώντας να επικεντρωθεί σε πράγματα που γνωρίζει αυτή τη στιγμή».

Η Μπάγερν πάντως πριν από μερικές ημέρες υπέβαλε την δεύτερη προσφορά της ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους, αφού είδε την πρώτη της προσφορά να απορρίπτεται. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι αρκετό για να πείσει τον Λέβι καθώς οι «Spurs» φέρεται να θέλουν 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Άγγλο διεθνή επιθετικό.