Ξέσπασε η μητέρα του Ντέλε Άλι: «Είναι κραυγαλέο ψέμα όσα είπε, του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου» (vid)

Ντέλε Άλι

i

PrtScr

Ξέσπασε η μητέρα του Ντέλε Άλι: «Είναι κραυγαλέο ψέμα όσα είπε, του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου» (vid)

Κώστας Τόπας 11:43 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 17.07.2023

Η συγκλονιστική συνέντευξη του Ντέλε Άλι σχετικά με τα παιδικά του χρόνια και το γεγονός ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ τόνισε μάλιστα πως έκανε διακίνηση ναρκωτικών, έφερε την έκρηξη της βιολογικής του μητέρας η οποία έβαλε τη δική της θέση στα γεγονότα που ανέφερε ο γιος της.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Ντέλε Άλι παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στον Γκάρι Νέβιλ και αποκάλυψε πως σκέφτηκε να αποσυρθεί μόλις στα 24 του χρόνια αλλά και ότι πήγε σε μονάδα αποτοξίνωσης λόγω του εθισμού του σε υπνωτικά χάπια. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά του χρόνια μιλώντας για την αλκοολική μητέρα του και τη διακίνηση ναρκωτικών που έκανε στα οκτώ του.

Η μητέρα του αρνείται τα πάντα

Απέναντι σε αυτές τις σοβαρές δηλώσεις, η μητέρα του Άγγλου μεσοεπιθετικού, σε συνέντευξή της στο γαλλικό Μέσο «OJBSPORT» αρνήθηκε τις κατηγορίες.

«Έχει ειπωθεί ότι υπέφερα από αλκοολισμό και ότι τον εγκατέλειψα επειδή δεν μπορούσα να τον φροντίσω, αλλά αυτό είναι ψέμα», είπε και συνέχισε λέγοντας: «Ήθελα να του δώσω την ευκαιρία να πετύχει το όνειρό του, αλλά ήταν ακόμα ο γιος μου και ήμουν δίπλα του όποτε με χρειαζόταν. 

Μια Τετάρτη τηλεφώνησα στον πατέρα του για να του πω ότι η οικογένεια Χίκφορντ δεν είχε επιστρέψει τον Ντέλε. Ο Κένι κάλεσε κι αυτοί τον παρακάλεσαν να τους αφήσει να τον κρατήσουν ακόμα ένα βράδυ, γιατί είχαν πιο άνετο σπίτι και τα παιδιά μας ήταν φίλοι. Ο Κένι συμφώνησε, χωρίς να γνωρίζει ότι είχαν ένα σχέδιο».

Ο Ντέλι Άλι σχολίασε επίσης ότι υιοθετήθηκε, κάτι που η μητέρα του αρνήθηκε επίσης έντονα: «Ο Ντέλε δεν υιοθετήθηκε ποτέ από κανέναν. Σε ηλικία επτά ετών φοίτησε σε ένα από τα καλύτερα σχολεία στο Λάγος. Δεν τον έστειλαν ποτέ στην Αφρική για πειθαρχία. Είναι ένα κραυγαλέο ψέμα. Είχε έναν οδηγό που τον έπαιρνε κάθε μέρα από το σχολείο. Έχουμε όλα τα έγγραφα και τις φωτογραφίες του Ντέλε με τον μπαμπά του από τότε που γεννήθηκε ως παιδί. Του έχει υποβληθεί σε πλύση εγκεφάλου».

Πάντα ήθελε το καλύτερο για τον γιο της

Η οικογένειά του πάντα τον προσπαθούσε να εκπληρώσει τα όνειρα του Ντέλε Άλι. «Όταν ήταν περίπου 13 ετών, ο Ντέλε ξεκίνησε να προπονείται στο MK Dons πέντε ημέρες την εβδομάδα. Έπειτα μόνος του άρχισε να μένει στο σπίτι του καλύτερου φίλου του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και μετά να γυρίζει σπίτι τα Σαββατοκύριακα.

Βιολογική μητέρα του Ντέλε Άλι: «Δεν είχα ιδέα ότι κακοποιήθηκε - Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω όταν το έμαθα»
PREMIER LEAGUE

12:54 - 16.07.2023

Βιολογική μητέρα του Ντέλε Άλι: «Δεν είχα ιδέα ότι κακοποιήθηκε - Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω όταν το έμαθα»

Η βιολογική μητέρα του Ντέλε Άλι αποκάλυψε πως δεν γνώριζε για την κακοποίηση που δέχθηκε ο γιος της από έναν φίλο της ενώ είπε πως δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει μετά που τον άκουσε να το περιγράφει.

Ήταν δύσκολο να τον αφήσω να ζήσει μακριά από το σπίτι, αλλά δεν είχαμε αυτοκίνητο και ήταν δύσκολο για μένα να τον πάω στην προπόνηση», είπε η μητέρα του.