Βιολογική μητέρα του Ντέλε Άλι: «Δεν είχα ιδέα ότι κακοποιήθηκε - Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω όταν το έμαθα»

Βιολογική μητέρα του Ντέλε Άλι: «Δεν είχα ιδέα ότι κακοποιήθηκε - Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω όταν το έμαθα»

Κώστας Τσιακλής 12:54 - 16.07.2023

Η βιολογική μητέρα του Ντέλε Άλι αποκάλυψε πως δεν γνώριζε για την κακοποίηση που δέχθηκε ο γιος της από έναν φίλο της ενώ είπε πως δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει μετά που τον άκουσε να το περιγράφει.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ντέλε Άλι έχουν συγκλονίσει το ποδοσφαιρικό κοινό. Η βιολογική μητέρα του Άγγλου σχολίασε και αυτή όσα ανέφερε ο 27χρονος και αποκάλυψε πως δεν ήξερε ότι ο γιος της είχε κακοποιηθεί από κάποιο φίλο της και ότι από τη στιγμή που το έμαθε δεν σταματάει να κλαίει.

Ο Ντέλε Άλι δεν περνά και την καλύτερη φάση της καριέρας του αφού έχει να επιδείξει κάτι καλό εδώ και αρκετά χρόνια. Ο Άγγλος παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως σκέφτηκε να αποσυρθεί μόλις στα 24 του χρόνια αλλά και ότι πήγε σε μονάδα αποτοξίνωσης λόγω του εθισμού του σε υπνωτικά χάπια. Αυτό που συγκλόνισε περισσότερο ήταν όταν αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά του χρόνια μιλώντας για την αλκοολική μητέρα του, την κακοποίηση που δέχθηκε και τη διακίνηση ναρκωτικών που έκανε στα οκτώ του.

Το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων του είναι το εξής: «(Η παιδική μου ηλικία) είναι κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει τόσο πολύ, για να είμαι ειλικρινής. Θέλω να πω, νομίζω ότι υπήρχαν μερικά περιστατικά που θα μπορούσαν να σου δώσουν μια σύντομη εικόνα. Έτσι, στα έξι μου, παρενοχλήθηκα από έναν φίλο της μητέρας μου, ο οποίος ήταν συχνά στο σπίτι. Η μητέρα μου ήταν αλκοολική και αυτό συνέβη στα έξι μου χρόνια. Με έστειλαν στην Αφρική για να μάθω πειθαρχία και μετά με έστειλαν πίσω. Στα επτά μου άρχισα να καπνίζω και στα οκτώ μου άρχισα να διακινώ ναρκωτικά».

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, δεν είχα ιδέα ότι είχε κακοποιηθεί το παιδί μου

Λίγες μέρες αργότερα η βιολογική του μητέρα, Ντενίσε, αποκάλυψε πως δεν είχε ιδέα ότι κακοποιήθηκε το παιδί της από κάποιο φίλο της και ότι από τη στιγμή που το έμαθε δεν σταματάει να κλαίει.

Εθισμός στα υπνωτικά χάπια και το ποδόσφαιρο: Ο Ντέλε Άλι δεν είναι ο μόνος (vids)
PREMIER LEAGUE

13:17 - 14.07.2023

Εθισμός στα υπνωτικά χάπια και το ποδόσφαιρο: Ο Ντέλε Άλι δεν είναι ο μόνος (vids)

Ο Ντέλε Άλι έφερε στο προσκήνιο με τη συγκλονιστική συνέντευξή του ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς ποδοσφαιριστές στην καθημερινότητά τους, ειδικότερα στην Premier League, η οποία αναζητεί τρόπους να το επιλύσει.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω από τότε που άκουσα τον γιο μου να περιγράφει την κακοποίηση που υπέστη ως παιδί. Δεν είχα ιδέα ότι είχε κακοποιηθεί. Λυπάμαι πολύ. Μου ραγίζει η καρδιά να σκέφτομαι ότι κάποιος που επέτρεψα να μπει στο σπίτι μου μπορεί να πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο στενοχωριέμαι [που] δεν έχω πλέον επαφή με τον γιο μου και μόνο ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να τον ξαναδώ», ανέφερε φανερά συγκινημένη.