Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Χούλιαν Άλβαρες ως εναλλακτική του Χάρι Κέιν

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Χούλιαν Άλβαρες ως εναλλακτική του Χάρι Κέιν

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:46 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 15.07.2023

Η Μπάγερν Μονάχου εξετάζει εναλλακτικές επιλογές για τον Χάρι Κέιν εάν ο Άγγλος διεθνής επιλέξει να μείνει στην Τότεναμ, η Μάντσεστερ Σίτι με τον Χούλιαν Αλβάρες.

Η Μπάγερν Μονάχου αναζητά μια εναλλακτική λύση για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Χούλιαν Άλβαρες εάν δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν της Τότεναμ αυτό το καλοκαίρι. 

Ο Κέιν είναι ο μεταγραφικός στόχος προτεραιότητας της Μπάγερν, αλλά υπάρχει μια αυξανόμενη αίσθηση ότι ο Άγγλος διεθνής μπορεί να παραμείνει στους «σπερς» και μετά το τέλος του παραθύρου των μεταγραφών του καλοκαιριού. Ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών, Γιαν-Κρίστιαν Ντρίζεν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι για πρωινό στο Λονδίνο την Πέμπτη (13/7), καθώς το μέλλον του Κέιν τέθηκε για άλλη μια φορά υπό αμφισβήτηση. 

Όμως η πλευρά του Τόμας Τούχελ ψάχνει αλλού σε περίπτωση που ο Κέιν αποφασίσει να μείνει στην ομάδα του βόρειου Λονδίνου. Σύμφωνα με το Sky Sports, οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Άλβαρες, με σκοπό να πάρουν δανεικό τον Αργεντινό μέχρι το τέλος της σεζόν και να περιμένουν τη λήξη του συμβολαίου του Κέιν το επόμενο καλοκαίρι. 

Ο 23χρονος Άλβαρες σκόραρε 17 φορές σε 49 εμφανίσεις για τη Σίτι την περασμένη σεζόν, αλλά χρησιμοποιήθηκε ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο πρώην αστέρας της Ρίβερ Πλέιτ χρησιμοποιήθηκε συχνά στον ρόλο του δεκαριού, αλλά έπαιξε επίσης ευρέως και ως αντικαταστάτης του Χάαλαντ όταν χρειαζόταν. 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα μπορούσε να είναι απρόθυμος να αφήσει τον Άλβαρες να φύγει λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο που είχε με τη φανέλα της Σίτι από τότε που έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Αύγουστο. Σκόραρε μερικά κρίσιμα γκολ το 2022/23, συμπεριλαμβανομένου του γκολ κόντρα στη Φούλαμ και ενός τέρματος στη νίκη με 6-0 επί της Μπέρνλι προς το τέλος της περασμένης σεζόν, καθώς οι «πολίτες» συνέχισαν να διεκδικούν το τρεμπλ. 

Παράλληλα με την επιτυχία του με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Άλβαρες κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την Αργεντινή. Σκόραρε τέσσερις φορές στη διοργάνωση, σκοράροντας δύο φορές στη νίκη με 3-0 στον ημιτελικό κόντρα στην Κροατία, καθώς ο 23χρονος έγραψε ιστορία μαζί με τους συμπαίκτες του.