Συμφώνησε με την Ίντερ ο Ζόμερ

Γιαν Ζόμερ

i

©Intime

Συμφώνησε με την Ίντερ ο Ζόμερ

Κώστας Τσιακλής 11:34 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 15.07.2023

Η Ίντερ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιαν Ζόμερ. Ο Ελβετός τερματοφύλακας συμφώνησε με τους «νερατζούρι» και το μόνο που απομένει πλέον είναι το «ναι» της Μπάγερν Μονάχου.

Η Ίντερ φαίνεται να βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του Αντρέ Ονάνα αφού έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Γιαν Ζόμερ που αγωνίζεται στη Μπάγερν Μονάχου. Το μόνο που απομένει είναι η έγκριση των «Βαυαρών». Παράλληλα οι «νερατζούρι» θέλουν να αποκτήσουν και τον Ανατολίι Τρουμπίν για να δημιουργήσουν ένα ισχυρό δίδυμο κάτω από τα δοκάρια.

Η μεταγραφή του Αντρέ Ονάνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται, με τους «κόκκινους διαβόλους» να βγάζουν από τα ταμεία τους 50 εκατομμύρια ευρώ ενώ άλλα πέντε θα δοθούν με τη μορφή των μπόνους.

Η αποχώρηση του Καμερουνέζου όσο και του Σαμίρ Χαντάνοβιτς αναγκάζει την Ίντερ να προχωρήσει στην απόκτηση δύο νέων τερματοφυλάκων. Πάντως οι «νερατζούρι» έχουν καταλήξει στους δύο εκλεκτούς, με τον Γιαν Ζόμερ να έχει ήδη συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Την είδηση αυτή την επιβεβαιώνει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Όπως αναφέρει ο Ιταλός ρεπόρτερ οι δύο πλευρές συνομίλησαν για το συμβόλαιο και το μισθό του Ελβετού και τελικά κατέληξαν σε συμφωνία. Το μόνο που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι το «ναι» της Μπάγερν Μονάχου.

Πρόσφατα από τον Ρομάνο είχε αποκαλυφθεί πως στο συμβόλαιο του Ζόμερ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία είναι ακριβώς η ίδια με το ποσό που αγοράστηκε από τους «Βαυαρούς», δηλαδή εννέα εκατομμύρια ευρώ. Πάντως η Μπάγερν μοιάζει να είναι ανοικτή σε αυτή τη συμφωνία αφού δημοσιεύματα την ήθελαν να ενδιαφέρεται για τον Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι της Βαλένθια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζόμερ βρίσκεται στη Μπάγερν μόλις από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και αποκτήθηκε από τη Γκλάντμπαχ. Μέχρι σήμερα πρόλαβε να πραγματοποιήσει 25 συμμετοχές, με απολογισμό οκτώ ανέπαφες εστίες. Φυσικά κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Τελευταία πρόταση της Ίντερ για Λουκάκου - Σε συζητήσεις και με τη Γιουβέντους ο Βέλγος, κάνοντας έξαλλους τους «νερατζούρι»
SERIE A

08:58 - 15.07.2023

Τελευταία πρόταση της Ίντερ για Λουκάκου - Σε συζητήσεις και με τη Γιουβέντους ο Βέλγος, κάνοντας έξαλλους τους «νερατζούρι»

Η Ίντερ κατέθεσε πιθανότατα την τελευταία της προσφορά στην Τσέλσι για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος συζήτησε και με τη Γιουβέντους που έκανε προσφορά και θα κινηθεί για τη μεταγραφή του σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Πέραν του Ζόμερ, η Ίντερ θέλει να αποκτήσει και τον Ανατολίι Τρουμπίν από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο 21χρονος τερματοφύλακας δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 και έτσι οι Ουκρανοί ίσως να υποχρεωθούν να τον πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι.