Τελευταία πρόταση της Ίντερ για Λουκάκου - Σε συζητήσεις και με τη Γιουβέντους ο Βέλγος, κάνοντας έξαλλους τους «νερατζούρι»

Ρομέλου Λουκάκου

i

© Intime

Τελευταία πρόταση της Ίντερ για Λουκάκου - Σε συζητήσεις και με τη Γιουβέντους ο Βέλγος, κάνοντας έξαλλους τους «νερατζούρι»

Κώστας Τσιακλής 08:58 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:01 - 15.07.2023

Η Ίντερ κατέθεσε πιθανότατα την τελευταία της προσφορά στην Τσέλσι για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος συζήτησε και με τη Γιουβέντους που έκανε προσφορά και θα κινηθεί για τη μεταγραφή του σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνουν τα δεδομένα για τη μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου. Την ώρα που η Ίντερ κατέθεσε πιθανότατα την τελευταία της πρόταση στην Τσέλσι, ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις και με τη Γιουβέντους, η οποία έστειλε πρόταση και θα κινηθεί για την απόκτηση του αν τελικά παραχωρήσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Η Ίντερ θέλει εδώ και καιρό να αποκτήσει μόνιμα τον Ρομέλου Λουκάκου από την Τσέλσι και φέρεται να κατέθεσε την τρίτη και τελευταία πρόταση της. Οι «νερατζούρι» είδαν την αγγλική ομάδα να λέει όχι στα 25 και 30 εκατομμύρια που προσέφεραν στις δύο πρώτες τους προσπάθειες και πλέον επέστρεψαν με μια νέα βλετιωμένη προσφορά.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η τελευταία πρόταση της Ίντερ είναι εγγυημένα 35 εκατομμύρια ευρώ και άλλα 5 εκατομμύρια σε μορφή μπόνους. Υπενθυμίζουμε ότι η Τσέλσι φέρεται να ζητάει ένα ποσό κοντά στα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι εκεί όλα καλά για την Ίντερ ωστόσο μια κίνηση του Λουκάκου δεν αφήνει καθόλου ευχαριστημένους τους «νερατζούρι». Ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις και με τη Γιουβέντους, η οποία έστειλε και αυτή πρόταση στην Τσέλσι ωστόσο αυτή θα ενεργοποιηθεί μόνο αν αποχωρήσει τελικά ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Συγκεκριμένα η πρόταση των «μπιανκονέρι» είναι 37,5 εκατομμύρια ευρώ συν ακόμα 2,5 με τη μορφή των μπόνους.

Η Τσέλσι αγόρασε τον Λουκάκου από την Ίντερ με 113 εκατομμύρια ευρώ ωστόσο οι επιδόσεις του δεν ήταν οι ανάλογες και ο Βέλγος την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στους «νερατζούρι». Εκεί σε 37 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 14 γκολ και επτά ασίστ.

Οι καυγάδες με τον Αλέγκρι και η «προδοσία» για τη Μίλαν οδήγησαν τον Μπονούτσι στην έξοδο από την Γιουβέντους
SERIE A

14:29 - 14.07.2023

Οι καυγάδες με τον Αλέγκρι και η «προδοσία» για τη Μίλαν οδήγησαν τον Μπονούτσι στην έξοδο από την Γιουβέντους

Το γεγονός ότι ο Λεονάρντο Μπονούτσι είχε τεταμένες σχέσεις με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, οδήγησαν την Γιουβέντους να πάρει την απόφαση για την αποχώρηση του Ιταλού αμυντικού.

Για τον Ρομέλου Λουκάκου είχε μιλήσει πρόσφατα και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα. «Η Τσέλσι πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει μαζί του, είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να τον βγάλει στην αγορά και να περιμένει μεγάλες αμοιβές. Δεν είναι τυχαίο ότι η προσφορά από τη Σαουδική Αραβία για τον Λουκάκου ήταν περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.