«Κόπηκε» από τη Γιουβέντους ο Μπονούτσι κι αναζητεί ομάδα

Λεονάρντο Μπονούτσι

i

PrtScr

«Κόπηκε» από τη Γιουβέντους ο Μπονούτσι κι αναζητεί ομάδα

Κώστας Τόπας 08:40 - 14.07.2023

Ο εμβληματικός αρχηγός της «Βέκια Σινιόρα», Λεονάρντο Μπονούτσι τέθηκε εκτός ομάδας και πλέον αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Γιουβέντους θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τη θερινή περιοδεία της, με δύο σημαντικές απουσίες. Ο αρχηγός της ομάδας, Λεονάρντο Μπονούτσι, δεν θα βρίσκεται κοντά στους συμπαίκτες του, αφού ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Τζιούντολι, μαζί με τον βοηθό του, Τζιοβάνι Μάνα, τον ενημέρωσαν ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν.

Ετσι ο 36χρονος αρχηγός της Γιουβέντους, στην οποία αγωνίζεται από το 2010, καταγράφοντας 502 εμφανίσεις με την «Γηραιά Κυρία», με μία μονοετή θητεία ενδιάμεσα στη Μίλαν, θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Βέβαια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην Ιταλία, ο Μπονούτσι θα επιδιώξει να αλλάξει την κατάσταση και θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, όμως δεν φαίνεται πως υπάρχουν ελπίδες για να αλλάξει κάτι.

Για τον Μπονούτσι φαίνεται πως προκύπτει έντονο ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία, με τον πολύπειρο στόπερ να εκφράζει την επιθυμία να αγωνιστεί για ακόμη μια σεζόν, προκειμένου να αποσυρθεί μετά το Euro 2024.

Εκτός και ο ΜακΚένι

Μαζί με τον Μπονούτσι εκτός ομάδας τέθηκε και ο Γουένστον ΜακΚένι. Ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός ενημερώθηκε από τους ιθύνοντες της ομάδας ότι θα πρέπει να βρει ομάδα κι αυτός άμεσα ομάδα μιας και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν σκοπεύει να του δώσει ούτε φέτος χρόνο συμμετοχής και γι' αυτό πέρυσι βρέθηκε δανεικός στη Λιντς.