Παρί Σεν Zερμέν: Προφορική συμφωνία με τον διάδοχο του Κιλιάν Εμπαπέ!

Ντούσαν Βλάχοβιτς

i

©print screen

Παρί Σεν Zερμέν: Προφορική συμφωνία με τον διάδοχο του Κιλιάν Εμπαπέ!

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:55 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:01 - 13.07.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους στο μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού.

Ένα βήμα πριν την αποχώρηση από τη Γιουβέντους βρίσκεται ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός εντάχθηκε στους «ασπρόμαυρους» τον Ιανουάριο του 2022, μετά από μόλις ενάμιση χρόνο έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να πάει σε άλλη ομάδα. 

Ο Σέρβος διεθνής στην περιπέτειά του στη Γιουβέντους δεν κατάφερε ποτέ να επαναληφθεί στα επίπεδα που έδειχνε στη Φιορεντίνα και γενικά έχει διαψεύσει κάθε προσδοκία. 

Λάθος του, φυσικά, αλλά και ένα παιχνίδι σαν αυτό που πρότεινε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (προπονητής Γιουβέντους) που κατέληξε να τον τιμωρήσει και μάλιστα αρκετά. Με δεδομένη την επιβεβαίωση της παραμονής του Ιταλού προπονητή στον πάγκο της «Γιούβε», ο Βλάχοβιτς αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του. 

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Έκρεμ Κονούρ, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο παριζιάνικος σύλλογος και η παρέα του ποδοσφαιριστή έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία. 

Οι Γάλλοι συνεχίζουν πλέον τις διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους για την εξεύρεση οικονομικής συμφωνίας για τη μεταγραφή του Βλάχοβιτς, με τον Λουίς Ενρίκε να είναι ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν. Υπό αυτή την έννοια, πολύ σημαντικές ειδήσεις αναμένονται ήδη από τις επόμενες ώρες. 

Μόλις πουληθεί ο Βλάχοβιτς, η Γιουβέντους θα βγει στην αγορά αναζητώντας τον αντικαταστάτη του. Το πρώτο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Ρομέλου Λουκάκου, αλλά ο Βέλγος έχει δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει στην Ίντερ και μέχρι στιγμής έχει απορρίψει όλες τις άλλες προτάσεις. 

«Κεραυνοί» κατά της Παρί Σεν Ζερμέν και του εμίρη από τον πρώην ατζέντη του Βεράτι: «Ο Αλ Χελαΐιφι  πιστεύει ότι όλα μπορούν να αγοραστούν - Εκβιάζει και φυλακίζει τους παίκτες»
LIGUE 1

20:20 - 12.07.2023

«Κεραυνοί» κατά της Παρί Σεν Ζερμέν και του εμίρη από τον πρώην ατζέντη του Βεράτι: «Ο Αλ Χελαΐιφι πιστεύει ότι όλα μπορούν να αγοραστούν - Εκβιάζει και φυλακίζει τους παίκτες»

Επίθεση προς την ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν εξαπέλυσε ο πρώην ατζέντης του Μάρκο Βεράτι, υποστηρίζοντας πως ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Αλ Χελαΐφι.

Τα άλλα ονόματα που έδωσε προσοχή η διοίκηση της Γιουβέντους είναι αυτά του Νόα Οκαφόρ της Σάλτσμπουργκ, του Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ και του Τζιανλούκα Σκαμάκα της Γουέστ Χαμ. Στο παρασκήνιο είναι επίσης μια πιθανή ανταλλαγή με την Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ουγκό Εκιτικέ.