Πάει για το «μπαμ» με τον Κέιν η Παρί Σεν Ζερμέν!

Πάει για το «μπαμ» με τον Κέιν η Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να «κλέψει» μέσα από τα χέρια της Μπάγερν τον Χάρι Κέιν, του οποίου το περιβάλλον είχε συνάντηση με τους Παριζιάνους, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Όπως όλα δείχνουν, η Μπάγερν δεν είναι η μόνη ομάδα που εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Χάρι Κέιν! Ο Άγγλος επιθετικός φαίνεται πως βρίσκεται και στα ραντάρ της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία μάλιστα έχει κάνει γερό μπάσιμο ώστε να «κλέψει» την υπογραφή του από τους Βαυαρούς.

Την ώρα που το σήριαλ με τον Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζεται και εξελίσσεται σε πονοκέφαλο για τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας, το «RMC» ισχυρίζεται ότι οι Παριζιάνοι «τρέχουν» και άλλες μεταγραφικές υποθέσεις, με μία από αυτές να είναι αυτή του Χάρι Κέιν.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, έχει γίνει ήδη συνάντηση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, δίχως όμως να προκύψει κάποια συμφωνία. Εξάλλου, ο Κέιν εξακολουθεί να προτιμάει την Μπάγερν για επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά οι Γάλλοι δεν σκοπεύουν να πετάξουν «λευκή πετσέτα».

Σύμφωνα με το «RMC», η Παρί είναι διατεθειμένη να ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως που του προσφέρει η Μπάγερν, ενώ η προσφορά της στην Τότεναμ ενδέχεται να «αγγίζει» τα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Η Μπάγερν βγάζει στο «σφυρί» επτά παίκτες για να πυροδοτήσει την «βόμβα» με Κέιν!
BUNDESLIGA

15:39 - 12.07.2023

Η Μπάγερν βγάζει στο «σφυρί» επτά παίκτες για να πυροδοτήσει την «βόμβα» με Κέιν!

Η Μπάγερν κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να εντάξει στο ρόστερ της τον Χάρι Κέιν, γι' αυτό και είναι διατεθειμένη να βγάλει στο «σφυρί» επτά παίκτες για να πυροδοτήσει την μεταγραφή του Άγγλου επιθετικού.

Βέβαια, λόγω της υψηλής δυσκολίας της εν λόγω υπόθεσης, στο Παρίσι έχουν και plan b, το οποίο ακούει στο όνομα Ντούσαν Βλάχοβιτς, ενώ νο1 στόχος παραμένει να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ.