Ντε Λαουρέντις: «Αν η Παρί θέλει, ας στείλει μια προσφορά 200 εκατ. ευρώ για τον Οσίμεν και θα δούμε τι θα συμβεί»

Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις

i

Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις/©Photo by Salvatore Laporta/KONTROLAB /LightRocket via Getty Images/Ideal Images

Ντε Λαουρέντις: «Αν η Παρί θέλει, ας στείλει μια προσφορά 200 εκατ. ευρώ για τον Οσίμεν και θα δούμε τι θα συμβεί»

Κώστας Τσιακλής 15:54 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:54 - 11.07.2023

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, προκάλεσε την Παρί Σεν Ζερμέν να στείλει πρόταση 200 εκατομμυρίων ευρώ για τον Βίκτορ Οσίμεν και τότε θα δει αν θα την αποδεχθούν ή όχι.

Ο Βίκτορ Οσίμεν είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την παρουσία τους την περασμένη σεζόν. Ο επιθετικός της Νάπολι βρίσκεται στα ραντάρ αρκετών ομάδων ωστόσο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δηλώνει πως μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να αντέξει οικονομικά μια συμφωνία για τον Νιγηριανό. Μάλιστα την κάλεσε να καταθέσει προσφορά 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Το μέλλον του Βίκτορ Οσίμεν δεν έχει ακόμη καθοριστεί, παρά το γεγονός ότι ο Νιγηριανός επιθετικός συνδέεται με τη Νάπολι με συμβόλαιο που ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του τρίτου Scudetto των «παρτενοπέι» έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι μια μέρα φιλοδοξεί να παίξει σε κορυφαίο σύλλογο της Premier League. Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να μην αγωνίζεται στο Νησί, ωστόσο είναι μία από τις ομάδες που γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του Οσίμεν, καθώς αναζητεί επιθετικό ενόψει της νέας σεζόν.

«Αν ο Αλ Κελαϊφί θέλει, ας στείλει μια προσφορά 200 εκατ. ευρώ για τον Οσίμεν και θα δούμε τι θα συμβεί»

Πάντως ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, θεωρεί πως μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά μια συμφωνία για τον Νιγηριανό επιθετικό και την προκάλεσε μάλιστα να καταθέσει πρόταση 200 εκατομμυρίων ευρώ!

Συγκεκριμένα ο Ντε Λαουρέντις ανέφερε τα εξής: «Ο μόνος σύλλογος που θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά τον Βίκτορ Οσιμέν είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Εάν ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί θέλει να στείλει μια προσφορά περίπου 200 εκατ. ευρώ… περιμένουμε και θα δούμε τι θα συμβεί. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Βίκτορ θα μείνει εδώ».

Υπενθυμίζουμε ότι ο ισχυρός άντρας της Νάπολι είχε τοποθετηθεί και χθες για το μέλλον του Οσίμεν και είπε πως είναι σίγουρος ότι ο Νιγηριανός θα αγωνίζεται με τη φανέλα των «παρτενοπέι» και την ερχόμενη περίοδο.

«Θα δούμε τον Βίκτορ Οσίμεν να φορά τη φανέλα μας την επόμενη σεζόν, αυτό είναι σίγουρο. Στη συνέχεια, ακόμα και αν έρθει μια πολύ πιο ικανοποιητική πρόταση, τότε θα προχωρήσουμε και θα βρούμε ένα άλλο κορυφαίο ταλέντο όπως κάναμε με τον Κβαρατσκέλια και τον Οσίμεν», δήλωσε χαρακτηριστικά.