Ντε Λαουρέντις: «Ο Οσίμεν θα φοράει τη φανέλα της Νάπολι και τη νέα σεζόν»

Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις

i

Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις/©Photo by Salvatore Laporta/KONTROLAB /LightRocket via Getty Images/Ideal Images

Ντε Λαουρέντις: «Ο Οσίμεν θα φοράει τη φανέλα της Νάπολι και τη νέα σεζόν»

Κώστας Τσιακλής 20:25 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:25 - 10.07.2023

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δηλώνει σίγουρος πως ο Βίκτορ Οσίμεν θα φοράει τη φανέλα των «παρτενοπέι» και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Βίκτορ Οσίμεν είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την παρουσία τους την περασμένη σεζόν. Ο επιθετικός της Νάπολι βρίσκεται στα ραντάρ αρκετών ομάδων ωστόσο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δηλώνει σίγουρος πως ο Νιγηριανός θα αγωνίζεται με τους «παρτενοπέι» και τη νέα περίοδο.

Το μέλλον του Βίκτορ Οσίμεν δεν έχει ακόμη καθοριστεί, παρά το γεγονός ότι ο Νιγηριανός επιθετικός συνδέεται με τη Νάπολι με συμβόλαιο που ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του τρίτου Scudetto των «παρτενοπέι» έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι μια μέρα φιλοδοξεί να παίξει σε κορυφαίο σύλλογο της Premier League. Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να μην αγωνίζεται στο Νησί, ωστόσο είναι μία από τις ομάδες που γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του Οσίμεν, καθώς αναζητεί επιθετικό ενόψει της νέας σεζόν.

Την ημέρα της φιέστας της Νάπολι, ο Οσίμεν είχε ερωτηθεί για την απόφαση που έχει πάρει για το μέλλον του, με τον Νιγηριανό διεθνή επιθετικό να μην δίνει ξεκάθαρη απάντηση. «Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει ο πρόεδρος για το μέλλον μου. Λατρεύω τη Νάπολι και τους Ναπολιτάνους. Δεν ξέρω τι θα γίνει, θα δεχτώ ότι αποφασιστεί», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Ο ισχυρός άντρας της Νάπολι λοιπόν τοποθετήθηκε για το μέλλον του Οσιμέν και είπε πως είναι σίγουρος ότι ο Νιγηριανός θα αγωνίζεται με τη φανέλα των «παρτενοπέι» και την ερχόμενη περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντε Λαουρέντις:

«Θα δούμε τον Βίκτορ Οσίμεν να φορά τη φανέλα μας την επόμενη σεζόν, αυτό είναι σίγουρο. Στη συνέχεια, ακόμα και αν έρθει μια πολύ πιο ικανοποιητική πρόταση, τότε θα προχωρήσουμε και θα βρούμε ένα άλλο κορυφαίο ταλέντο όπως κάναμε με τον Κβαρατσκέλια και τον Οσίμεν».

Ο Οσιμέν βρίσκεται στη Νάπολι από τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν και αποκτήθηκε με 75 εκατομμύρια ευρώ από τη Λιλ. Την περασμένη σεζόν είχε σημειώσει 31 γκολ και πέντε ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.