Ομάδα έκπληξη για τον Παπασταθόπουλο, στο τελικό στάδιο οι επαφές

Ομάδα έκπληξη για τον Παπασταθόπουλο, στο τελικό στάδιο οι επαφές

Γιώργος Σακελλαρίου 22:03 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:12 - 09.07.2023

Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, ο διεθνής πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού είναι σε επαφές με τη Φροζινόνε.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μετά τη λήξη της σεζόν.

Ο 35χρονος διεθνής αμυντικός δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες και για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είχε ακουστεί και η Καλαμάτα, ομάδα της γενέτειράς του.

Ο Παπασταθόπουλος, όμως, φαίνεται ότι έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο, αφού σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό ρεπόρτερ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Φροζινόνε. Η ιταλική ομάδα ανέβηκε στη Serie A, αφού πέρσι τερμάτισε πρώτη στη δεύτερη κατηγορία μπροστά από τη Τζένοα και φυσικά πήραν παρέα το εισιτήριο για τα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου.

«Η Φροζινόνε εργάζεται για την τελική συμφωνία με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Είναι ο «δυνατός αμυντικός», για τον οποίο είχε μιλήσει στα μικρόφωνα του Sky Sport ο Γκουίντο Ανγκελότσι. Ο τελευταίος, λοιπόν, είναι ο τεχνικός διευθυντής της Φροζινόνε και μίλησε στο Sky Sport για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Σε ό,τι αφορά τα μετόπισθεν φωτογράφισε τον Παπασταθόπουλο.

Η Φροζινόνε στην πρώτη φάση της μεταγραφικής αγοράς ποντάρει πολλά σε νεαρούς παίκτες, αλλά ο διευθυντής Ανγκελότσι δεν κρύβει ότι αναζητά και πιο έμπειρους παίκτες: «Χρειαζόμαστε και έμπειρους παίκτες, αξιολογούμε τις εισηγήσεις του προπονητή, αλλά 2-3 παίκτες συγκεκριμένου μεγέθους. Αναζητούμε νέους παίκτες, αλλά και παίκτες που έχουν ήδη εμπειρία στη Serie A. Αν κλείναμε με τον Μαρκίτσα και τον Χαρουί, θα ήταν δύο παίκτες που έχουν ήδη παίξει στη Serie A, αλλά εκτός από αυτούς, πρέπει να προσλάβω κι άλλους για να ικανοποιήσω τα αιτήματα του προπονητή όπως του υποσχέθηκα. Ντέφελ; Είναι δυνατός παίκτης, αλλά αυτή τη στιγμή είναι απρόσιτος για εμάς. 

Πρέπει να αγοράσω άλλους δύο παίκτες. Ξέρω έναν δυνατό παίκτη με τον οποίο διαπραγματεύομαι, αλλά δεν θα πω το όνομά του, είναι ένας κεντρικός αμυντικός που δεν είναι Ιταλός».

Ο Παπασταθόπουλος φυσικά γνωρίζει το ιταλικό πρωτάθλημα, αφού έπαιξε στη Μίλαν και τη Τζένοα. Δεν αποκλείεται να γυρίσει, λοιπόν, στο καμπιονάτο.