Ανεβάζει μεταγραφικές στροφές ο Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα τη Δευτέρα Ιμπόρα και Κίνι!

Ανεβάζει μεταγραφικές στροφές ο Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα τη Δευτέρα Ιμπόρα και Κίνι!

Διονύσης Βερβελές 20:01 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 09.07.2023

Έρχονται και υπογράφουν στον Ολυμπιακό οι δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές, ανοίγοντας έτσι τον... χορό των μεταγραφών για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Βιθέντε Ιμπόρα και ο Κίνι θα είναι οι δύο πρώτες μεταγραφές του Ολυμπιακού. Οι δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, θα έρθουν στην Ελλάδα, ώστε να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες με την υπογραφή συμβολαίων τους και ακολούθως να ταξιδέψουν για την Αυστρία, ώστε να ενσωματωθούν με την αποστολή του Ολυμπιακού.

Για την ακρίβεια, στις 16:55 αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Βιθέντε Ιμπόρα, ο αμυντικός μέσος που θα υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνο, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν οι Ισπανοί. Μία κίνηση με εμπειρία, που ήθελαν ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Λίγο αργότερα, στις 19:40, στην Ελλάδα αναμένεται και ο Κίνι, ο δεξιός μπακ που έμεινε ελεύθερος από την Γρανάδα. Ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο Μαρτίνεθ και για τον οποίο άναψε το πράσινο φως, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Οι δύο μεταγραφές, έγιναν μετά το ταξίδι του Κορδόν στην Ισπανία. Ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, μετέβη από την Αυστρία όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων», στην Ισπανία, ώστε να ολοκληρώσει τις δύο αυτές κινήσεις αρχικά. Συνεχίζονται άλλωστε οι διαπραγματεύσεις για να κλείσει άμεσα και ο τρίτος της… παρέας με τον Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια να είναι ο στόχος για την επίθεση. Τον Βραζιλιάνο φορ πάντως, εξακολουθεί να διεκδικεί και η Αλαβές και οι επόμενες ώρες θα δείξουν την οριστική εξέλιξη.

Ο Μαρτίνεθ έχει θετική άποψη και για τον Ιμπόρα και για τον Κίνι και οι προσθήκες τους, στηρίζονται στην εμπειρία κυρίως. Με γεμάτες χρονιές, ο πρώτος έρχεται για να πάρει θέση στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού και να βοηθήσει άμεσα. Ο Κίνι, προστίθεται στους μπακ των «ερυθρολεύκων», με το τοπίο κι εδώ, να αναμένεται να ξεκαθαριστεί το επόμενο διάστημα.

Ολυμπιακός: Η θεωρία των άκρων και ο ρόλος που μπορεί να αλλάξει το στάτους στα χαφ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:10 - 09.07.2023

Ολυμπιακός: Η θεωρία των άκρων και ο ρόλος που μπορεί να αλλάξει το στάτους στα χαφ

Η διαφορά ανάπτυξης του Ολυμπιακού στα δύο άκρα και τι μπορεί να σημαίνει μεταγραφικά, οι απαιτήσεις στον ρόλο του holding μέσου και μια εικόνα που γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρη για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ολυμπιακός έτσι, βάζει… μπροστά στην υλοποίηση των πρώτων του μεταγραφικών κινήσεων, με τους Ιμπόρα και Κίνι να έρχονται στην Ελλάδα τη Δευτέρα για να υπογράψουν.