Φουλάρει σε τριπλό μέτωπο

Μαρτίνεθ - Κορδόν

i

© Intime

Φουλάρει σε τριπλό μέτωπο

Ιμπόρα, Κίνι και Αντρέ, υποθέσεις που κρίνονται άμεσα για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο του φιλικό στην Αυστρία απέναντι στην Σλοβάτσκο, επικράτησε 2-1 με τα δύο τέρματα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ωστόσο ο Αντόνιο Κορδόν βρίσκεται στην Ισπανία και ο στόχος του είναι ξεκάθαρος. Να ολοκληρώσει άμεσα ακόμη και τρεις μεταγραφές, έχοντας βέβαια στη συνέχεια και άλλες για το… μενού της ενίσχυσης των «ερυθρολεύκων».

Ο Βιθέντε Ιμπόρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ακολούθως να μεταβεί στην Αυστρία, για να ενσωματωθεί με την ομάδα. Από εκεί οι «ερυθρόλευκοι» άλλωστε θα επιστρέψουν στις 19 Ιουλίου. Ο Ιμπόρα, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους.

Από εκεί και πέρα, στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του Κίνι, του μπακ της Γρανάδα που έμεινε ελεύθερος. Ποδοσφαιριστής που έχει συνεργαστεί με τον Μαρτίνεθ. Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαίωσαν, αλλά ούτε και διέψευσαν τα σχετικά σενάρια και μένει να δούμε, αν ο 33χρονος αμυντικός, θα είναι και αυτός, άμεσα στην Ελλάδα. Ως ελεύθερος άλλωστε, είναι πολύ πιο εύκολο να «τσεκάρει» εισιτήρια και να αποτελέσει και αυτός ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Κατά τα άλλα, εκεί που έχει ρίξει μεγάλο βάρος ο Κορδόν, είναι η υπόθεση του Μάρκος Αντρέ, του επιθετικού της Βαλένθια. Μια περίπτωση που μελετά εδώ και τρεις εβδομάδες, έχοντας ουσιαστικά αποσπάσει το «οκ» του παίκτη, αλλά προσπαθώντας να βρει τη χρυσή τομή με τη Βαλένθια. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, αυτό είναι γνωστό και αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευθεί και ο Κορδόν. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν παίζει μόνος του, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους και η Βαλένθια είναι αυτή που θα αποφασίσει.

Στον Ολυμπιακό μπορεί να είδαν τον Ελ Αραμπί να πετυχαίνει δύο γκολ στο πρώτο φιλικό, αλλά «καίγονται» για την απόκτηση επιθετικού, με τον Μάρκος Αντρέ να έχει κερδίσει και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ που πιστεύει πως μπορεί να είναι η ιδανική λύση. Η Αλαβές θέλει τον Αντρέ με τη μορφή του δανεισμού, αλλά ακόμη και οι Ισπανοί, εκτιμούν πως ο Ολυμπιακός φαίνεται να είναι πιο μπροστά αυτή τη στιγμή. Οι επόμενες ώρες, δεδομένα θα κρίνουν την υπόθεση του 25χρονου φορ που δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα…

Ο Κορδόν, ακόμη και αν κλείσει αυτή την τριάδα, προφανώς και δεν θα κάνει… πίσω. Ο Ολυμπιακός άλλωστε, έχει στο στόχαστρό του για άμεσα, έναν στόπερ, αλλά και έναν εξτρέμ. Ειδικά του αμυντικού, μοιάζει να είναι προτεραιότητα.