Η φιλική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Σλοβάτσκο: Ο Γιώργος Περπερίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Ολυμπιακός

i

©Sportal

Η φιλική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Σλοβάτσκο: Ο Γιώργος Περπερίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Sportal newsroom 22:14 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 08.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Γιώργος Περπερίδης, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην Αυστρία, εκεί που μέχρι τις 19 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στην Αυστρία βρίσκεται το Sportal που θα σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά την εικόνα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Γιώργος Περπερίδης, βρίσκεται στην Αυστρία και καθημερινά θα σας μεταφέρει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντας στην κάμερα τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, αλλά και το τι περιμένουν μέσα στη μέρα.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο του καλοκαιρινό φιλικό το απόγευμα του Σαββάτου (8/7) και επικράτησε 2-1 της Σλοβάτσκο με δύο γκολ του Ελ Αραμπί και για ένα ημίχρονο έβγαλε στο χορτάρι τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Δείτε το σχόλιο του απεσταλμένου του Sportal στην Αυστρία, Γιώργου Περπερίδη:

Μαρτίνεθ: «Είδαμε πράγματα από αυτά που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα»

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του καλοκαιρινό φιλικό επικράτησε 2-1 της Σλοβάτσκο με δύο γκολ του Ελ Αραμπί και για ένα ημίχρονο έβγαλε στο χορτάρι τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης, ο Ισπανός τεχνικός στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV εμφανίστηκε ικανοποιημένος από πράγματα που είδε από τους παίκτες του και τόνισε ότι στόχος είναι να χτίσει μια ομάδα με προσωπικότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς έζησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό: «Πάντα το πρώτο παιχνίδι σου δίνει χαρά γιατί είναι το πρώτο βήμα για μία περιπέτεια που θα ζήσουμε. Πάντα σου δημιουργεί όρεξη για να φτιάξεις μία πολύ καλή ομάδα. Πάντα η προετοιμασία είναι μία φάση στην οποία παίρνεις ρυθμό, γνωρίζεις τους παίκτες, δοκιμάζεις πράγματα αλλά σίγουρα υπάρχει και μία φόρτωση στη δουλειά οπότε νιώθουμε λίγο κουρασμένοι».

Για το αν είδε στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο τα οποία θέλει και στα επίσημα ματς: «Είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στην προετοιμασία, υπήρχαν πολλές αλλαγές στην ομάδα, είναι νωρίς να κρατήσουμε κάτι σταθερό από αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Υπήρχαν όμως στιγμές που είδαμε πράγματα από αυτά που θα θέλουμε να περάσουμε στους παίκτες για την ομάδα. Όμως πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη στις πάσες, λιγότερα λάθη σε αυτά που ζητάμε να κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας. Και αυτό αν το καταφέρουμε θα μας δώσει μία συνέχεια στο παιχνίδι μας, μία σταθερότητα που είναι αυτό που καταφέρουμε στο παιχνίδι».

Στην Ισπανία ο Κορδόν για Ιμπόρα και στο βάθος... Μάρκος Αντρέ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:23 - 08.07.2023

Στην Ισπανία ο Κορδόν για Ιμπόρα και στο βάθος... Μάρκος Αντρέ

Ο Αντόνιο Κορδόν έφυγε από την Αυστρία με προορισμό την γενέτειρα του. Εκεί όπου θα κλείσει οριστικά η συμφωνία για την απόκτηση του Βιθέντε Ιμπόρα. Εκτός απρόοπτου θα γίνουν συζητήσεις και με τη Βαλένθια για την περίπτωση του Μάρκος Αντρέ.

Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Ιμπόρα: «Εγώ θα μιλώ πάντα για τους ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεσή μου, τους ποδοσφαιριστές που έχουμε αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Πρέπει να χτίσουμε σιγά-σιγά την προσωπικότητα που θέλουμε για τον Ολυμπιακό και να δουλεύουμε με τους παίκτες που έχουμε ήδη για να καταλάβουν και αυτοί τις ιδέες που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα. Να χτίσουμε όλοι μαζί μία πολύ καλή ομάδα, θέλει χρόνο για να καταλάβουν οι παίκτες αυτές τις ιδέες».