«Τορίνο και Τζένοα για Καμαρά»

Γκουντογκάν - Καμαρά

i

©Intime

«Τορίνο και Τζένοα για Καμαρά»

Δημήτρης Χούπης 11:56 - 08.07.2023

Όπως αναφέρει ιταλικό δημοσίευμα, η Τορίνο και η Τζένοα έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον μέσο του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά.

Το μέλλον του Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό παραμένει αβέβαιο. Ο μέσος από τη Γουινέα δεν ταξίδεψε στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» στην Αυστρία λόγω ενός τραυματισμού. Για τον λόγο αυτό έμεινε πίσω στο Ρέντη που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, ενώ την ίδια ώρα περιμένει μια καλή πρόταση από το εξωτερικό. 

Μάλιστα στις τάξεις της πειραϊκής ΠΑΕ δεν θα έλεγαν όχι σε περίπτωση που δεχόταν καλή πρόταση για τον 26χρονο. Με τον ίδιο ωστόσο να έχει στο μυαλό του την επιστροφή στην Ιταλία. 

Μία τέτοια περίπτωση λοιπόν μπορεί να είναι και η Τορίνο. Όπως αναφέρει το torinocronaca.it η ιταλική ομάδα έχει δείξει το ενδιαφέρον της για τον Μαντί Καμαρά. Σύμφωνα με την αναφορά, η Τορίνο είχε ενδιαφερθεί από πέρσι για τον παίκτη, αλλά εκείνος τελικά κατέληξε στη Ρόμα

Παράλληλα το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει πως και η Τζένοα είναι μία υποψήφια για την απόκτηση του 26χρονου μέσου. Ο Καμαρά υπενθυμίζεται ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. 

Ο μέσος από τη Γουινέα βρίσκεται στους «ερυθρόλευκους» από το καλοκαίρι του 2018. Έκτοτε με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ αποτελούσε έναν από τους παίκτες «κλειδιά» της ομάδας. Στην τετραετία που έπαιξε με την πειραϊκή ΠΑΕ βρήκε δίχτυα 19 φορές και μοίρασε 13 ασίστ. 

Με τη Ρόμα είχε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με μόλις μία ασίστ, ενώ στον τελικό του Europa League απέναντι στη Σεβίλλη δεν αγωνίστηκε καθόλου.