«Θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό ο Ιμπόρα»

Βιθέντε Ιμπόρα

i

© Getty Images

«Θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό ο Ιμπόρα»

Δημήτρης Χούπης 16:25 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 09.07.2023

Όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα ο Βιθέντε Ιμπόρα αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρουν ισπανικό δημοσιεύματα ο Βιθέντε Ιμπόρα αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το «superdeportes», υποστηρίζει πως ο 36χρονος μέσος θέλει ένα ευέλικτο συμβόλαιο, καθώς μετά τους «ερυθρόλευκους», θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία και την αγαπημένη του Λεβάντε

Σκοπός του είναι να τελείωσε την καριέρα του στη Λεβάντε. Στην ομάδα αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός από τη Βιγιαρεάλ, η οποία όπως φαίνεται δεν τον υπολογίζει. 

Ο 36χρονος σε περίπτωση που υπογράψει με τον Ολυμπιακό, θα πάει κατευθείαν στην Αυστρία προκειμένου να μπει με την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία. 

Όσον αφορά τη θέση του δεξιού μπακ, ο εκλεκτός είναι ο Κίνι. Ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γρανάδα, ενώ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Την ίδια ώρα ο Κορδόν θέλει να ρίξει μεγάλο βάρος στον Μάρκος Αντρέ, που αγωνιζόταν στη Βαλένθια. 

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τις «νυχτερίδες» και αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι». Παρόλα αυτά δεν θα είναι μόνος σε αυτή τη «μάχη», καθώς η Βαλένθια θα έχει λόγο στην απόφαση του παίκτη. Η Αλαβές από τη μεριά τους τον Αντρέ, αλλά με τη μορφή δανεισμού.

Οι επόμενες ώρες θα κρίνουν την επόμενη ομάδα του 25χρονου, ο οποίος δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.