Θέλει να πυροδοτήσει «βόμβα» με Παπασταθόπουλο η Καλαμάτα

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

i

©intime

Θέλει να πυροδοτήσει «βόμβα» με Παπασταθόπουλο η Καλαμάτα

Δημήτρης Χούπης 08:38 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 06.07.2023

Η Καλαμάτα θέλει να πυροδοτήσει «βόμβα», με τη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Η Καλαμάτα έχει στόχο να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν της Super League 2. Μετά την απόκτηση του Χερόνιμο Μπαράλες από τον Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα της Μεσσηνίας θέλει να πυροδοτήσει «βόμβα» και για το κέντρο της άμυνας. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το sportstonoto.gr, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Πρασσάς έχει κάνει πρόταση στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ο ιδιοκτήτης της Καλαμάτας θέλει τον Έλληνα στόπερ να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της Μεσσηνίας, για να τη βοηθήσει παράλληλα στην προσπάθειά της να ανέβει στη Super League  μετά από δύο δεκαετίες. 

Ο 35χρονος τα τελευταία δυόμιση χρόνια αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. Ενώ βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές και μοίρασε δύο ασίστ. Η Μαύρη Θύελλα την περσινή χρονιά τερμάτισε στην έκτη θέση με 47 βαθμούς, έχοντας πολλά ανεβοκατεβάσματα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ένα από τα συστατικά της συνταγής του νταμπλ, ο Αλμέιδα ήδη το δουλεύει στο φουλ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:51 - 05.07.2023

Ένα από τα συστατικά της συνταγής του νταμπλ, ο Αλμέιδα ήδη το δουλεύει στο φουλ

Ο Αλμέιδα, ειδικά τώρα που μπήκαν και οι διεθνείς, έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει με ασκήσεις εδώ στην Ολλανδία, ένας προς ένα τα συστατικά της περυσινής πετυχημένης συνταγής

Από την άλλη η αντίπαλος της Καλαμάτας, Καλλιθέα, έχει κάνει ήδη τρεις μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν. Στην προσπάθεια της ομάδας των νοτίων προαστίων να ανέβει κι αυτή στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει ανακοινώσει τον Αλεχί Ρομαό, που έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό. Ακόμη έχει αποκτήσει τον Στέλιο Ποζατζίδη και τον Κώστα Κότσαρη

Οι «κυανόλευκοι» τα τελευταία δύο χρόνια έχει τερματίσει στη δεύτερη θέση πίσω από τον Λεβαδειακό και την Κηφισιά αντίστοιχα. Έτσι αυτή τη σεζόν θέλει να επιστρέψει στη Super League  μετά από το 2005-06.