Η Γιουβέντους συμφώνησε με την UEFA να αποκλειστεί από το Conference League

Γιουβέντους

i

© Twitter

Η Γιουβέντους συμφώνησε με την UEFA να αποκλειστεί από το Conference League

Κώστας Τόπας 15:03 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 10.07.2023

Η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με την UEFA για να αποκλειστεί από το Conference League, προκειμένου να διεκδικήσει χωρίς προβλήματα θέση στο αναμορφωμένο Champions League του 2024-2025.

Η Γιουβέντους έχει έρθει σε συμφωνία με την UEFA να αποκλειστεί αυτή τη σεζόν από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επομένως δεν θα παίξει στο Conference League και επομένως δεν θα έχει κυρώσεις από τη σεζόν 2024-25, σύμφωνα με αναφορές της «Corriere dello Sport».

Με αυτό το μέτρο, η «Γηραιά Κυρία» αποκηρύσσει την τρίτη διασυλλογική διοργάνωση, για την οποία κατατάχθηκε, για να διασφαλίσει ότι δεν θα έχει κυρώσεις αργότερα και ότι μπορεί να να παίξει στο Champions League, την επόμενη σεζόν.

Η κύρωση στη Γιουβέντους έρχεται για τα ψευδή οικονομικά στοιχεία που είχε παρουσιάσει η ιταλική ομάδα. Οι «μπιανκονέρι» άλλαξαν την πραγματική αξία των ποδοσφαιριστών τους στις μεταγραφικές αγορές για να είναι σταθεροί στις οικονομικές τους ισορροπίες και έτσι να μην τιμωρούνται για την υπέρβαση του περίφημου «Financial Fair Play» της UEFA.

Οπως τονίζει μάλιστα το ιταλικό δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Γιουβέντους περιμένουν τη σχετική ενημέρωση από την UEFA εντός ημερών.