Κουαδράδο για Ρονάλντο: «Δεν θέλει να με φέρει στη Σαουδική Αραβία»

Κουαδράδο για Ρονάλντο: «Δεν θέλει να με φέρει στη Σαουδική Αραβία»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:53 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 09.07.2023

Ο Χουάν Κουαδράδο μίλησε σε μέσο της χώρας του για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Αλ Νασρ μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά επίσης αναφέρθηκε και στη πορεία του στη Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους έχει κάνει γνωστό εδώ και ένα μήνα την αποχώρηση του Χουάν Κουαδράδο από τον ιταλικό σύλλογο. Ο Κολομβιανός μπακ έφυγε από τη «Γιούβε» ως ελεύθερος αφού το συμβόλαιο του είχε «εκπνεύσει». 

Ο Κουαδράδο βρισκόταν μόνιμα στη Γιουβέντους από τον Ιούλιο του 2017 ωστόσο είχε αγωνιστεί στους «μπιανκονέρι» και τις περιόδους 2015-2016 και 2016-2017 ως δανεικός από την Τσέλσι. Ο 35χρονος πραγματοποίησε συνολικά 314 εμφανίσεις, με απολογισμό 26 γκολ και 65 ασίστ. Επίσης πανηγύρισε έντεκα τίτλους. 

Ο Κολομβιανός διεθνής μίλησε σε μέσο της χώρας του για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλα επίσης αναφέρθηκε και στη πορεία του με τη φανέλα της Γιουβέντους

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 35χρονος ποδοσφαιριστής: 

«Το μέλλον μου στη Σαουδική Αραβία; Αυτή τη στιγμή έχω ακόμη πάθος, μου αρέσει να είμαι ανταγωνιστικός. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εκεί αλλά δεν θέλει να με φέρει...». Στη συνέχεια μίλησε για τη πορεία του στη Γιουβέντους, λέγοντας: «Η πορεία μου στην Γιουβέντους κράτησε οκτώ χρόνια και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό. 

Το ονειρευόμουν αλλά δεν πίστευα πως θα κρατούσε τόσο πολύ το να βρίσκομαι σε μία ανταγωνιστική ομάδα και σε υψηλό επίπεδο. Είμαι ήρεμος, περιμένω από τον Θεό να μου δείξει το δρόμο. Ο εκπρόσωπός μου, Αντρέι Μαρτίνες, έφτασε μόλις στην Ευρώπη για να συζητήσει για τις προτάσεις που έχω. Θα αξιολογήσουμε τις προτάσεις και θα δούμε ποια είναι η καλύτερη».