Μπέιλ για Ρονάλντο: «Όταν κερδίζαμε 5-0 αλλά δεν σκόραρε, πετούσε τα παπούτσια του θυμωμένος»

Γκάρεθ Μπέιλ και Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Intime

Μπέιλ για Ρονάλντο: «Όταν κερδίζαμε 5-0 αλλά δεν σκόραρε, πετούσε τα παπούτσια του θυμωμένος»

Κώστας Τσιακλής 09:23 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 01.07.2023

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποκάλυψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν η ομάδα τους κέρδιζε 5-0 αλλά ο ίδιος δεν σκόραρε, έμπαινε στα αποδυτήρια και πετούσε τα παπούτσια του θυμωμένος.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μίλησε για την εμπειρία του πως είναι να αγωνίζεσαι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος όταν η ομάδα τους κέρδιζε 5-0 αλλά ο ίδιος δεν σκόραρε, έμπαινε στα αποδυτήρια και πετούσε τα παπούτσια του θυμωμένος.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ «κρέμασε» πρόσφατα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια βάζοντας έτσι τέλος σε μια σπουδαία καριέρα. Ο Ουαλός ήταν μέλος μιας φοβερής τριάδας μαζί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 33χρονος άσος μίλησε για τη σχέση του με τον Ρονάλντο και το πως είναι να αγωνίζεσαι μαζί του. Η αλήθεια είναι ότι πολλά έχουν ακουστεί για τη συμπεριφορά του Κριστιάνο όλα αυτά τα χρόνια. Ο Μπέιλ πάντως αποκάλυψε πως ήταν ένας καλός τύπος ωστόσο μερικές φορές όταν η ομάδα τους κέρδιζε 5-0 αλλά δεν σκόραρε, έμπαινε στα αποδυτήρια και πετούσε τα παπούτσια του θυμωμένος.

Συγκεκριμένα ο Μπέιλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο είπε: «Ήταν πραγματικά εντάξει. Είχε τις στιγμές του όπως, για παράδειγμα όταν κερδίζαμε 5-0 αλλά δεν σκόραρε, οπότε έμπαινε στα αποδυτήρια και πετούσε τα παπούτσια του σαν να είναι θυμωμένος. Είναι σαν μια ομάδα που κερδίζει το Ryder Cup αλλά δεν πήρες πόντο οπότε είσαι θυμωμένος. Αλλά, ήταν καλός τύπος. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να φοβηθούν για το πώς είναι, αλλά δεν υπάρχει λόγος».

Στη συνέχεια αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπέιλ ανέφερε πως ο Ρονάλντο ευχαριστούσε όλους τους συμπαίκτες του όσες φορές κατέκτησε τη χρυσή μπάλα.

Ο Μπέιλ βρισκόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης από τον Ιούλιο του 2013, όταν και μεταγράφηκε με 101 εκατομμύρια ευρώ από την Τότεναμ, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Με τους «μερένγκες» πραγματοποίησε 258 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 106 γκολ και 67 ασίστ. Επιπλέον κατέκτησε συνολικά 17 τρόπαια.

Πλέον με την αποχώρηση και του Καρίμ Μπενζεμά, η «φονική» τριπλέτα της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί παρελθόν. Ο Μπέιλ σταμάτησε το ποδόσφαιρο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην Αλ Νασρ ενώ ο Καρίμ Μπενζεμά θα παίζει για την Αλ Ιτιχάντ.