Η Αλ Νασρ παρουσίασε τον Μπακαμπού με διαστημόπλοιο (vid)

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

PrtScr

Η Αλ Νασρ παρουσίασε τον Μπακαμπού με διαστημόπλοιο (vid)

Κώστας Τόπας 13:03 - 29.06.2023

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού ανήκει με κάθε επισημότητα στην Αλ Νασρ, η οποία παρουσίασε τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού με ένα βίντεο από το... διάστημα.

Μετά το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ο επιθετικός από το Κονγκό ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς συμφώνησε με την αραβική ομάδα Αλ Νασρ, με την οποία έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Η Αλ Νασρ μάλιστα γνωστοποίησε την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού με ένα επικό βίντεο, παρουσιάζοντας τον Μπακαμπού με ένα διαστημόπλοιο να καταφθάνει στο γήπεδο της νέας του ομάδας. Μάλιστα, μέσα από αυτό το βίντεο οι Σαουδάραβες δείχνουν τα καλύτερα γκολ που έχει πετύχει έως τώρα ο έμπειρος στράικερ τόσο με τη φανέλα της Μαρσέιγ όσο και με του Ολυμπιακού.

Ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε μία καταπληκτική σεζόν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγει και ο πρώτος σκόρερ της Stoiximan Super League. Ο Μπακαμπού πέτυχε με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων»18 τέρματα, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ σε 37 εμφανίσεις.

Το επίτευγμα αυτό έφτασε εκτός συνόρων, αφού ο ίδιος συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ με καταγωγή από τις χώρες της Αφρικής. Ο πρώην σέντερ φορ των «ερυθρόλευκων», συγκεκριμένα, κατέλαβε την 7η θέση, πετυχαίνοντας τον ίδιο αριθμό τερμάτων με τον Τέρεμ Μόφι της Νις. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την εξαιρετική του σεζόν στην Ιταλία και συγκεκριμένα τη Νάπολι, ο Βίκτορ Οσιμέν κατέλαβε την κορυφή της συγκεκριμένης λίστα, έχοντας σκοράρει με τους «παρτενοπέι» 26 γκολ σε 32 παιχνίδια.