Αυτοί είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στη Σαουδική Αραβία

Κουλιμπαλί, Καντέ, Κριστιάνο και Μπενζεμά

Αυτοί είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στη Σαουδική Αραβία

Κώστας Τόπας 09:06 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 28.06.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στη Σαουδική Αραβία. Ακολουθούν παίκτες όπως ο Καρίμ Μπενζεμά, Ενκολό Καντέ και Καλιντού Κουλιμπαλί.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε την αρχή και τον Ιανουάριο άνοιξε νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, υπογράφοντας στην Αλ Νασρ, μετά την αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνάπτοντας ένα επικερδές συμβόλαιο.

Ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά στη συνέχεια ακολούθησε τα βήματά του καθώς εντάχθηκε στην Αλ Ιτιχάντ αυτό το καλοκαίρι. Ο θρύλος της Τσέλσι, Ενκολό Καντέ καθώς και οι Κουλιμπαλί και Ρούμπεν Νέβες μεταγράφηκαν επίσης στη Μέση Ανατολή, υπογράφοντας στην Αλ Ιτιχάντ και την Αλ Χιλάλ αντίστοιχα.

Οι Χακίμ Ζίγιες, Ρομπέρτο Φιρμίνο και Ριγιάντ Μαχρέζ έχουν επίσης συνδεθεί έντονα με μια μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία. Θα μπορούσαν να επηρεαστούν με μια μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία, λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά πακέτα που έχουν λάβει οι Κριστιάνο, Μπενζεμά και Καντέ.

Ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός, φυσικά, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στη Σαουδική Αραβία, καθώς κερδίζει 201 εκατομμύρια ευρώ, μπροστά από τον Γάλλο επιθετικό που βλέπει στην τράπεζά του έναν εκπληκτικό μισθό των 199 εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσης, ο Ενκολό Καντέ αμείβεται με 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ ο Κουλιμπαλί και ο Νέβες κερδίζουν 35 και 18 εκατομμύρια ευρώ, αντίστοιχα.

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στην Σαουδική Αραβία

  1. Κριστιάνο Ρονάλντο (Αλ Νασρ)  - 201 εκατομμύρια ευρώ
  2. Καρίμ Μπενζεμά (Αλ Ιτιχάντ) - 199 εκατομμύρια ευρώ
  3. Ενκολό Καντέ (Αλ Ιτιχάντ) - 100 εκατομμύρια ευρώ
  4. Καλιντού Κουλιμπαλί (Αλ Χιλάλ) - 35 εκατομμύρια ευρώ
  5. Ρούμπεν Νέβες (Αλ Χιλάλ) - 18 εκατομμύρια ευρώ 
  6. Εβερ Μπανένγκα (Αλ Σαμπάμπ) - 10,8 εκατομμύρια ευρώ
  7. Ματέους Περέιρα (Αλ Ουάχντα) - 6,3 εκατομμύρια ευρώ
  8. Άντερσον Ταλίσκα (Αλ Νασρ)  - 5,9 εκατομμύρια ευρώ
  9. Αχμέντ Χεγκάζι (Αλ Ιτιχάντ) - 97.000 £ - 5,8 εκατομμύρια ευρώ
  10. Μούσα Μαρένγκα (Αλ Χιλάλ) - 78.000 £ - 4,9 εκατομμύρια ευρώ