Ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Μαυροπάνο, έτοιμη να καταθέσει πρόταση

Μαυροπάνος

i

©intime

Ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Μαυροπάνο, έτοιμη να καταθέσει πρόταση

Δημήτρης Χούπης 13:22 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 09.07.2023

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα η Γιουβέντους έχει ενδιαφερθεί για τον Έλληνα στόπερ Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της Στουτγκάρδης τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει βελτιωθεί αρκετά στη θητεία του στη Γερμανία και κάτι τέτοιο αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzeta dello Sport» η Γιουβέντους έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 25χρονο. Οι Ιταλοί, μάλιστα, αναφέρουν ότι η ιταλική ομάδα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Στουτγκάρδη για την απόκτησή του. Πιο αναλυτικά ο τεχνικός διευθυντής της «γηραιάς κυρίας», Κριστιάνο Τζιουντόλι, είναι αυτός που έχει βάλει στο μάτι τον Έλληνα στόπερ. 

Παράλληλα ο 25χρονος έχει γίνεις πόλος έλξης τριών ομάδων της Premier League. Αρχικά η Γουλβς και η Φούλαμ είναι δύο από αυτές. Η τρίτη είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς, όπως λέγεται, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αυτός που θέλει τον Έλληνα στόπερ στους «κόκκινους». 

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι μία ακόμα ομάδα, ωστόσο αυτή είναι η λιγότερο πιθανή να πάει ο Μαυροπάνος. Καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ και του ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να παίξει εκτός Γερμανίας. Ενώ και για τη Νάπολι υπάρχουν φήμες ότι έχει «ρωτήσει» για τον 25χρονο. 

Όπως είχε αναφέρει η Bild η Στουτγκάρδη θα είναι ανοιχτή να ακούσει προσφορές και να πουλήσει τον Έλληνα στόπερ. Σε περίπτωση πάντα που ικανοποιήσουν τις οικονομικές τους ανάγκες, οι οποίες είναι γύρω στα 15-20 εκατομμύρια ευρώ.