Η διοίκηση της Μπάγερν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τότεναμ για τον Κέιν

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images

Η διοίκηση της Μπάγερν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τότεναμ για τον Κέιν

Κώστας Τόπας 11:49 - 14.07.2023

Οι διοικούντες την Μπάγερν συναντήθηκαν με τους ομολόγους τους στο Λονδίνο την Πέμπτη (13/07) για να διαπραγματευτούν την μεταγραφή του Χάρι Κέιν στο Μόναχο.

Επιταχύνει τις διαδικασίες η Μπάγερν Μονάχου για τον «φάκελο» του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός δείχνει να κατευθύνεται όλο και περισσότερο προς τη Γερμανία. Σύμφωνα με την «Bild», οι Βαυαροί συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι την Πέμπτη (13/07) στο Λονδίνο για να καταλήξουν σε συναίνεση για το ποσό της μεταγραφής του 29χρονου αρχηγού των «σπιρουνιών».

Απορρίφθηκαν και οι δύο προσφορές

Ο αγγλικός σύλλογος περιμένει να φτάσει στα γραφεία του μια προσφορά τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων ευρώ για να απελευθερώσει τον πρώτο σκόρερ της ιστορίας του. Εως τώρα, η Μπάγερν έχει προσφέρει 70 εκατομμύρια ευρώ αλλά και 80 εκατομμύρια ευρώ με την δεύτερη πρότασή της, αλλά μπορεί να είναι διατεθειμένη να αυξήσει την προσφορά της, για να πείσει τους Λονδρέζους.

Σε αναζήτηση ενός σημαντικού επιθετικού για την επόμενη σεζόν και ενώ το μέλλον του Σάντιο Μανέ φαίνεται να γράφεται μακριά από τη Βαυαρία, η Μπάγερν φαίνεται έτοιμη να δαπανήσει χρήματα για να εντάξει στο δυναμικό της τον Χάρι Κέιν, ο οποίος έχει ακόμα συμβόλαιο ενός έτους στο Λονδίνο. 

Εν τω μεταξύ, η Τότεναμ ελπίζει να πείσει τον Άγγλο αρχηγό να δεσμεύσει το μακροπρόθεσμο μέλλον του στον σύλλογο και πρόκειται να του προσφέρει μια προσοδοφόρα συμφωνία 500.000 ευρώ την εβδομάδα. Μάλιστα, ο 29χρονος επιθετικός συμμετείχε κανονικά στην πρώτη ημέρα προετοιμασίας των Λονδρέζων.