Τα «ρέστα» της παίζει η Τότεναμ για τον Κέιν: Ο τρόπος με τον οποίο θέλει να τον δελεάσει να μείνει

Χάρι Κέιν

i

© James Gill/Getty Images

Τα «ρέστα» της παίζει η Τότεναμ για τον Κέιν: Ο τρόπος με τον οποίο θέλει να τον δελεάσει να μείνει

Δημήτρης Χούπης 08:38 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:40 - 14.07.2023

Έτοιμη να παίξει τα «ρέστα» της είναι η Τότεναμ για να κρατήσει τον Κέιν στην ομάδα, δίνοντάς του μέχρι και πόστο όταν σταματήσει από το ποδόσφαιρο.

Δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει η Τότεναμ για τον Κέιν. Τα «σπιρούνια» βρίσκονται υπό πίεση, καθώς η Μπάγερν θέλει απεγνωσμένα να αποκτήσει τον Άγγλο επιθετικό, ενώ και η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει στο «κόλπο». 

Όπως αναφέρει η Telegraph λοιπόν, εκτός από τεράστια πρόταση με μεγάλες ετήσιες απολαβές, τα «σπιρούνια» έχουν στόχο να του δώσουν και πόστο στην ομάδα. Συγκεκριμένα η πρόταση που του έχουν κάνει φτάνει τα 24,3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ενώ όσον αφορά το πόστο, θα το αναλάβει αφού σταματήσει το ποδόσφαιρο. 

Η Μπάγερν Μονάχου έχει κάνει δύο προτάσεις στον αρχηγό της Τότεναμ, ωστόσο και στις δύο έχουν πάρει αρνητική πρόταση. Αρχικά είχαν κάνει κρούση εβδομήντα εκατομμυρίων λιρών, ενώ η δεύτερη ήταν γύρω στα 80 εκατομμύρια λίρες. Λέγεται μάλιστα ότι για να τον αποκτήσουν, έχουν στόχο να πουλήσουν εφτά παίκτες

Το πιο μεγάλο όνομα ίσως είναι ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος την περσινή χρονιά έφτασε στο Μόναχο, αλλά ο τραυματισμός του δεν τον άφησε να βρει ρυθμό. Παρόλα αυτά ο πιο ακριβός στη λίστα του Τόμας Τούχελ είναι ο Ράιαν Γκράβενμπερχ, ο οποίος αν φύγει ενδέχεται να «δώσει» στην ομάδα πάνω από σαράντα εκατομμύρια ευρώ. 

Όσον αφορά την Παρί Σεν Ζερμέν, η γαλλική ομάδα είναι έτοιμη να «κλέψει» τον Άγγλο επιθετικό, θέλοντας να δώσει εκατό εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Κέιν.