Κανονικά στην προετοιμασία της Τότεναμ ο Κέιν, στην αναμονή η Μπάγερν (vid)

Χάρι Κέιν

i

PrtScr

Κανονικά στην προετοιμασία της Τότεναμ ο Κέιν, στην αναμονή η Μπάγερν (vid)

Κώστας Τόπας 13:42 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 12.07.2023

Ο Χάρι Κέιν παρευρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στα «σπιρούνια».

Διακοπές τέλος για τον Χάρι Κέιν και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» με προπονητή, πλέον, τον Άγγελο Ποστέκογλου επέστρεψαν στη βάση τους προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media, η Τότεναμ φαίνεται ο Χάρι Κέιν να εισέρχεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του προκειμένου να ξεκινήσει τη δουλειά. Ολα αυτά, ενώ το μέλλον του στους Λονδρέζους παραμένει αβέβαιο, από τη στιγμή που η Μπάγερν Μονάχου καραδοκεί για την απόκτηση του.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας πριν από μερικές ημέρες υπέβαλε την δεύτερη προσφορά της ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους για την απόκτηση του Κέιν, αφού είδε την πρώτη της προσφορά να απορρίπτεται. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι αρκετό για να πείσει τον Λέβι καθώς οι «Spurs» φέρεται να θέλουν 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Άγγλο διεθνή επιθετικό.

Μάλιστα, τα αγγλικά Μέσα αναφέρουν ότι η Τότεναμ έχει ξεκινήσει συνομιλίες για νέο συμβόλαιο με τον 29χρονο στράικερ σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή του στον σύλλογο. Σύμφωνα με την «Telegraph», η προτεινόμενη συμφωνία θα έδινε στον Άγγλο επιθετικό το εντυπωσιακό ποσό των 500.000 ευρώ την εβδομάδα, τοποθετώντας τον μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών της Premier League.