Επίσημο: Ανακοινώθηκε ο Σόλομον από την Τότεναμ μέχρι το 2028

Μάνορ Σόλομον

i

©printscreen

Επίσημο: Ανακοινώθηκε ο Σόλομον από την Τότεναμ μέχρι το 2028

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:46 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 11.07.2023

Η Τότεναμ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μάνορ Σόλομον, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τα «σπιρούνια» μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Η Τότεναμ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ισραηλινού σταρ Μάνορ Σόλομον, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ο Σόλομον πέρασε την περασμένη σεζόν στην Premier League με τη Φούλαμ, σημειώνοντας αρκετά σημαντικά γκολ για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Ο Ισραηλνός διεθνής είχε μετακομίσει ως δανεικός στην αγγλική ομάδα χωρίς να δαπανηθεί κάποιο ποσό, μιας και έμεινε ελεύθερος από τη Σαχτάρ Ντονέτσκ.

Ο Σόλομον εντάχθηκε για πρώτη φορά στη Σαχτάρ το 2019, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στην πατρίδα του το Ισραήλ. Ο 23χρονος σκόραρε σε μια μεγάλη νίκη το 2020 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League και έκανε περισσότερες από 100 εμφανίσεις συνολικά για την ουκρανική ομάδα. 

Όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία, η FIFA επέτρεψε σε ξένους παίκτες να αναστείλουν τα συμβόλαιά τους στη χώρα. Ο Σόλομον χρησιμοποίησε την ευκαιρία να ενταχθεί στη Φούλαμ μετά την άνοδό της στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας και μετά από τραυματισμούς που επηρέασαν το ξεκίνημά του στη σεζόν σκόραρε πέντε γκολ σε 24 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ο Σόλομον γίνεται η πέμπτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Τότεναμ, καθώς προετοιμάζονται για την πρώτη σεζόν υπό τον νέο προπονητή Άγγελο Ποστέκογλου. Οι Ντέγιαν Κουλουσέφσκι και Πέδρο Πόρο έχουν αποκτηθεί κανονικά από τους «σπερς», ενώ ο λονδρέζικος σύλλογος έχει υπογράψει επίσης τον τερματοφύλακα Γκουγκλιέμο Βικάριο και τον Τζέιμς Μάντισον από τη Λέστερ. 

Ποστέκογλου: «Είμαι σίγουρος ότι ο Κέιν θέλει να μείνει και να κάνει την Τότεναμ επιτυχημένη»
PREMIER LEAGUE

15:56 - 10.07.2023

Ποστέκογλου: «Είμαι σίγουρος ότι ο Κέιν θέλει να μείνει και να κάνει την Τότεναμ επιτυχημένη»

Ο νέος προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, είπε πως είναι σίγουρος ότι ο Χάρι Κέιν θέλει να μείνει στην ομάδα και την κάνει επιτυχημένη, όπως ακριβώς θέλει και ο ίδιος.

Η άφιξή του Ισραηλινού στη Τότεναμ έρχεται μόλις μία εβδομάδα πριν η ομάδα του Ποστέκογλου ξεκινήσει την προετοιμασία της με φιλικό αγώνα εναντίον της Γουέστ Χαμ στην Αυστραλία.