Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο και η Αλ Αχλί δίνουν «μάχη» για τον Μανέ

Μανέ - Σανέ

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο και η Αλ Αχλί δίνουν «μάχη» για τον Μανέ

Κώστας Τόπας 13:37 - 15.07.2023

Τόσο η Αλ Αχλί όσο και η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πρόθυμες να χτυπήσουν την πόρτα της Μπάγερν Μονάχου για να αποκτήσουν τον Σαντιό Μανέ.

Ο Σάντιο Μανέ είναι ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα που έχουν προταθεί για να παίξουν στη Σαουδική Αραβία την επόμενη σεζόν και ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός έχει ήδη συνδεθεί με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και την Αλ Αχλί. Οι δύο ομάδες φαίνεται πως δίνουν σκληρή «μάχη» για να πείσουν τον 31χρονο πρώην της Λίβερπουλ να πει το πολυπόθητο «ναι».

Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός έζησε μια δύσκολη σεζόν με την Μπάγερν στην οποία εντάχθηκε από τη Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι, και το δράμα έφτασε στο αποκορύφωμά του στη Βαυαρία όταν συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του Λερόι Σανέ, κάτι που έκανε τους πάντες να περιμένουν την αποχώρησή του από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Η σαουδαραβική εφημερίδα, «Al-Sharq Al-Awsat», ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Μανέ και της Αλ Αχλί είχαν φτάσει σε πολύ προχωρημένο στάδιο, σημειώνοντας ότι ο Σενεγαλέζος επιθετικός είχε δώσει την έγκρισή του στον εκπρόσωπό για να «τρέξει» τις διαδικασίες. Βέβαια, η Αλ Νασρ παρακολουθεί τις εξελίξεις και παραμονεύει προκειμένου να κάνει την κίνησή της και να «κλέψει» τον Σενεγαλέζο αστέρα.

Η Μπάγερν δεν είναι αρνητική στην αποχώρηση του αρκεί να φτάσει στα γραφεία της μια πρόταση κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μανέ κόστισε στην πρωταθλήτρια Γερμανίας 32 εκατομμύρια ευρώ, επιπλέον του μισθού του και έπαιξε 25 ματς με την ομάδα στο γερμανικό πρωτάθλημα, κατά τους οποίους σημείωσε επτά γκολ και πέντε ασίστ.